Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem miért csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem miért csak engem hibáztat azért amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Azt mondja kibirhatatatlan ahogy állandóan b asztatom öt de akkor miért nem tesz semmit az ellen hogy ne legyek ilyen? A b asztatás ezekböl áll kb napi szinten. Légyszives vidd ki magad után a szobából a mosatlan edényeket, vedd fel a mosnivaló ruháidat a földröl mert már térdig járunk benne! Légyszives dobd ki a szanaszét hagyott cigis cdikkeket. Húzd le magad után a wc-t. Vidd ki a szemetet. Zárd be este az ajtót. Tedd a helyére a dolgaidat hogy tudd hol van! Mikor én teszem el persze sose talál semmit de azért veszik el minden mert borzasztóan rendetlen.. stb.. ezek minden nap ugyanazok a kérések! Miért nem segít nekem hogy ne kelljen elmondani neki ezeket minden egyes nap? Miért olyan nagy kérések ezek? Nem veszekszem vele ezekért csak megkérem. Ö mégis úgy véli zaklatom öt. Pedig munka után és két kisgyerekkel én is fáradt vagyok! Mégis megcsinálom helyette mert ö felkapja a vizet és felmegy a hálóba tv-t nézni! Hogyan értessem meg vele segítsen? 10 éve ez van!
2018. okt. 25. 16:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy normális egy ilyen férfinak Nemhogy gyereket szulni hanem egy napnál tobbet pazarolni az idodbol....

Gratulalok. A sajat es a gyerekeid eletet is jo eséllyel k.urod szet emiatt a selejt fickó miatt. Térj mar észhez,válás,új élet es új par keresése sos!

2018. okt. 25. 18:59
 22/32 anonim ***** válasza:
45 o nőként te biztos a csicska szerepet szereted otthon de van aki nek ez a megalázó,az értelmes nő nem cseléd..
2018. okt. 25. 19:00
 23/32 anonim ***** válasza:
1%

19 Ez amit a kérdező leművel a férjével, nem más mint pszichikai terror.

NHem hiszem, hogy lenne olyan ember aki ne húzná le maga után a wc-t, de ha valaki itt például nagyon alá akarja a férfi jellemét tolni, akkor ezt fogja írni, és az olyan emberek mint te is, akik nem tudnak gondolkozni-hagyatkoznak erre. Én nem. Teljesen egyértelmű a kérdező műsora amit otthon tol. Teljesen biztos vagyok benne,látatlanban hogy sokkal szeretett teljesebb mint ő, és esélyes, hogy inkább a fazonnak van baráti köre. Kérdezőnk meg frusztrált, hogy a férje még kellhet valakinek, ezért a gyengébb, és aljasabb módszert válassza arra, hogy elvegye a srác önbizalmát és egyebeket, hogy ezzel is visszafogja őt, elbizonytalanítsa magába, és visszafojtsa. Teljesen egyértelmű a műsor amit itt tol a kérdező.

2018. okt. 25. 19:01
 24/32 anonim ***** válasza:
9%
22 Erre ne vegyél mérget:D
2018. okt. 25. 19:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért egyes válaszok igen csak meglepőek. Pl. "két kérés között legyen egy dícséret is." - be*rok, mint valami kutyával vagy gyerekkel, még dicsérni kell, de miért is? Mert képes volt a szennyesbe dobni a gatyáját a padló helyett? Ne már!

Meg hogy még a pasi van megalázva, amikor konkrétan a felesége dolgozik HELYETTE is, mert a saját cuccát nem képes a helyére rakni, meg maga után rendet tartani? El vagytok ti tévedve!

Én nem tűrném az ilyet, meg valószínűleg egy ilyen selejtes pasit nem is kívánnék. Aki olyan alap dolgokra nem képes, mint amiket felsoroltál és konkrétan nekünk a tesómmal már 7 éves korunk óta alap volt mindez, na, egy ilyenre nem tudnék férfiként tekinteni. Hogy kívánod meg egyáltalán az ilyet? Úgy viselkedik, mint valami elcseszett hülyegyerek.

Megoldást nem tudok javasolni, én ott hagynám és keresnék egy normális embert magam mellé, egy igazi társat. Tudom, könnyű mondani, de szerintem neked is nyugodtabb és egyszerűbb életed volna, ha ilyeneken nem kellene idegeskedned, meg plusz egy főre takarítanod.

Egyébként én évekig koleszoztam, meg albérleteztem, és igen, vannak emberek, akik nem képesek lehúzni maguk után a WC-t, a saját szememmel láttam.

2018. okt. 25. 19:39
 26/32 anonim válasza:
100%

Próbáld meg máshogy kezelni, ne mond meg neki mit segítsen, mert neked nem is arra van szükséged, hanem, hogy a partered legyen, az kell, hogy részese legyen a napi rutinnak, háztartásban, gyerekek nevelésében. Felmerülnek ezek a kérdések, hogy mennyi teret hagysz neki? Ki irányít jobban? Mennyit beszélgettek egymással?

Nagyon nehéz ezt megváltoztatni, ehhez neked kell a legjobban tenni, hogy ő ne úgy vegye, cseszegeted, hanem érezze miért is kell ezeket az egyszerű napi dolgokat megtenni.

2018. okt. 25. 19:50
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

Lakasban dohanyzik ?

Igazi proli.

2018. okt. 25. 20:05
 28/32 A kérdező kommentje:

Beszélgetni sokszor beszéltünk ezekről de mindig ugyanaz a téma. Mondom a tíz év alatt még mindig ugyanezek a problémák.. mostmár azt se nagyon lehet mert amúgy megsértődik! Most pl csütörtök óta duzzog mert megigérte kiviszi a kukát hajnalba mikor elmegy de nem tette ezért nem vitték el a teli kukát ami dugig van és itt fog bűzleni plusz egy hetet és már semmi se fér bele! De előzö este mondtam neki légyszi 100 százalék vidd ki! Csak legyintett hagyjam már persze hogy kiviszi mit b asztatom!

Talán direkt csinálja ezeket? Már arra is gondoltam!

2018. okt. 27. 12:10
 29/32 A kérdező kommentje:

Sokan mondják itt hagyjam el. Én nem akarom elhagyni mert valahol szeretem őt és a gyerekeim apja! Én csak annyit szeretnék hogy megváltozzon egy kicsit mert az ok amiért “idegbeteg” vagyok nemcsak az én hibám. Van mikor 1-2 napig nagyon jól működnek a dolgok mert szó nélkül segít de ez max 2 nap utána minden vissza a régibe..

23-as te telhesen el vagy tévedve, sajnálom ha egy nő valaha úgy kezelt téged mint amit rólam gondolsz..

2018. okt. 27. 12:22
 30/32 anonim ***** válasza:
Mondom én hogy ahol tisztelik megbecsülik a nőt és figyelmesség van KÖLCSÖNÖSEN, ott nem is lesz házisárkány a nő. De egy ilyen helyzetbdn mindenki az lenne....
2018. okt. 27. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!