Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan játszam ki ha az ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan játszam ki ha az ő hibájáért hibáztat, azert hogy ne hibáztassam?

Figyelt kérdés

Többször kifordit mindent.

A mostani szitu:

Tegnap ugy volt hogy találkozunk de miután nagyon el lettem havazva korrektül jeleztem mai nap mégs jo.

Erre kérdezi, esetleg holnap?

Válaszoltam hogy megprobálok hamarabb letudni valamit, utána jo ha neki is.

Másnap (azaz ma)már délben végeztem, jeleztem neki, minden oké, ráérek.

Erre közli hogy ő ellogta a napját és betáblázott magának javitgatásokat stb sűrű programot.

Vettem is az adást, hogy akkor tali elmarad plane hogy azt szoba sem hozta.

Témát váltottam, beszelgettunk képekről zenéről, erre beszol elkezd mártirkodni hogy azert majd szoljak ha előakarom venni őt unalmamban.

Szoval eleve ő kerülte a mai talalkozas témát, leközölte mennyire el van havazva, igazabol en varhattam volna magyarazatot hogy miatta elintezem hogy lelepjek hamarabb mert tegnap ezt beszeltuk meg ő utolag közli, hogy ő viszont be sem ment es hozzateszi nem ér rá es ezt az egeszet kiforgatja martirszereppé mintha en szorakoznék vele.

Jelenleg semmivel nem reagaltam le mint aki süket, beszéltem tovább a zenékről nem megyek bele ebbe a játszmázásba.

A kérdés hogyan csapjam le es forditsam vissza rá ezeket a játszmáit hogy velem eszébe ne jusson többet ilyeneket csinálni?

Jo lenne megtanulnom mert korabban is volt ilyen srac az életemben alaptalanul vádolt megcsalassal orditott en már sirtam kidobtam ezért és még ő mondta azt hogy ő bocsát meg nekem, holott neki kellett volna bocsánatot kérnie hogy mindig halálra kinzott a beteges féltékenységeivel.

Mindig akadhat ilyen szitu az életben hogy a saját gyökérsége miatt más pont az áldozatot hordja el, hogyan kell ezeket a magaslabdákat lecsapni?

2018. aug. 15. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez az egész nagyon eröltetett.

Nem ő a te embered.

2018. aug. 15. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi tudom is.

De ha ilyenek jönnek szembe hogy még a másiknak áll feljebb holott ő az aki szívatja a másikat, hogyam oltsam le ezeket szavakkal?

Nekem ne dohogjon pont az, aki engem bánt meg, nekem okoz rosszat keszulok a talira mert megbeszeltuk, amit keresztbehuz, akkor ne neki álljon már feljebb

2018. aug. 15. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szépen udvariasan elköszönnék a helyedben. Minden jót és szépet kívánva-szó szerint.
2018. aug. 15. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
.
2018. aug. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!