Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem miért csak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem miért csak engem hibáztat azért amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Azt mondja kibirhatatatlan ahogy állandóan b asztatom öt de akkor miért nem tesz semmit az ellen hogy ne legyek ilyen? A b asztatás ezekböl áll kb napi szinten. Légyszives vidd ki magad után a szobából a mosatlan edényeket, vedd fel a mosnivaló ruháidat a földröl mert már térdig járunk benne! Légyszives dobd ki a szanaszét hagyott cigis cdikkeket. Húzd le magad után a wc-t. Vidd ki a szemetet. Zárd be este az ajtót. Tedd a helyére a dolgaidat hogy tudd hol van! Mikor én teszem el persze sose talál semmit de azért veszik el minden mert borzasztóan rendetlen.. stb.. ezek minden nap ugyanazok a kérések! Miért nem segít nekem hogy ne kelljen elmondani neki ezeket minden egyes nap? Miért olyan nagy kérések ezek? Nem veszekszem vele ezekért csak megkérem. Ö mégis úgy véli zaklatom öt. Pedig munka után és két kisgyerekkel én is fáradt vagyok! Mégis megcsinálom helyette mert ö felkapja a vizet és felmegy a hálóba tv-t nézni! Hogyan értessem meg vele segítsen? 10 éve ez van!
2018. okt. 25. 16:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a 10 evesemnek alapveto es magatol ertetodo dolgok. En elmennek otthonrol 2 hetre vagy szeteznek bejaronot es abban a minutaban befejeznem a csesztetest (ami jogos).
2018. okt. 25. 17:27
 12/32 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk. Olyankor mundig megigéri változik, jobban igyekszik majd kivenni az itthoni dolgokból a részét mert belátja mennyire leterhelt vagyok. Ez 2 napgig tart. Utána minden ugyanúgy folytatódik... Már a nagyobb gyerek is be-be szólogat pedig neki hogy apa miért nem csinálod meg amire anya kér magadtól?
2018. okt. 25. 18:10
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha még mindig vele vagy és nem hagytad ott a századik ígérgetés után sem, akkor nincs mondanivalóm számodra.
2018. okt. 25. 18:14
 14/32 anonim ***** válasza:

Már a nagyobb gyerek is be-be szólogat pedig neki hogy apa miért nem csinálod meg amire anya kér magadtól?

Hát csak ne hogy apuka odaüssön neki ezért egyszer.. ez eléggáz ha már a gyerekek is látják h mennyire alárendelt vagy.. :O

2018. okt. 25. 18:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekled. Gondolom nem is csináltok nagyon semmit együtt, nem lep meg semmivel, stb. Megmondom őszintén, én hagynám. Nem lenne idegzetem állandóan kárálni. Pláne nem 10 évig. Sehogy nem tudod megértetni, ha abbahagyod a hm-t, azt se fogja valószínűleg érdekelni. Kérdezném még, hogy miért maradtál ebben a kapcsolatban de nem változtatna semmin.
2018. okt. 25. 18:35
 16/32 anonim ***** válasza:
28%

nekem az nem világos,hogy a válaszolók miért veszik annyira lazán ezt-hát én lelépnék-így meg úgy?

ott egy család,gyerekek,egy közösen felépített élet és lépjen le?

hova idióták?

2018. okt. 25. 18:39
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
Én is leléptem a gyerekkel a szarbol ahol a volt férj megvert mert szóvá tettem ha az ágyba rakta a babáit(alkalmi nők,volt aki nem volt 18..) és még ki is kellett volna őket szolgálnom.. Köszi utolsó de van eszem és leléptem és fel is jelentettem az exet a kiskorú miatt,legközelebb majd a saját gyerekére mászik rá az ilyen ,hát nem vártam meg.. De tudjuk a nőknek türni kell mindent és hajbókolni és megköszönni a férfinak ha a lábát törli belénk.. :( Ezért nem mernek elválni és ülnek a fosban sokan ahol alázva vannak napi szinten,és sok anya végig nézi ha már a gyerek is ütve van.. És nem csak a fizikai erőszaknál kell válni, maradok ott ahol annyi a szerepem hogy mosok főzők arra ott a takarítónő vegyen fel egyet..
2018. okt. 25. 18:47
 18/32 anonim ***** válasza:
12%

*Már a nagyobb gyerek is be-be szólogat pedig neki hogy apa miért nem csinálod meg amire anya kér magadtól?

Még egy két ilyen beszólás a gyerektől, mert ezt látja az anyjától, hogy a fazon rossz és borítékolható, hogy a férfi el fog távolodni.

Kérdező addig addig fogod alázni a férfit, amíg az ki fog lépni, hátra hagyva téged, és azokat a gyerekeket, akik tőled azt látják, hogy semmi becsülete az apjuknak a családban és egy teljesen más tipusú nővel fog új életet kezdeni.

Ha te erre vágysz, akkor jó úton tartasz ehhez.

2018. okt. 25. 18:50
 19/32 anonim ***** válasza:
97%
Utolso: Ezt te most komolyan gondoltad? Meg van alazva a ferj? Na nehogy mar ha a wct nem bitja lehuzni meg o van megalazva mert szolni kell neki
2018. okt. 25. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Apa magának cseszte el a becsületet. Egy herevakaró nyomigyereknek nincs becsülete.
2018. okt. 25. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!