Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda arcot hogy lehet kompenzálni?
Figyelt kérdés
Rinda az arcom, szeretném kompenzálni.
Arra gondoltam, hogy szétszteroidozva kigyúrom magam.
2018. okt. 24. 20:32
41/41 he84 válasza:
Az a te hibád 40-es válaszoló, ha nem hiszel nekem. Nem vagyok én se egy felszínes, kényes nő. Ám szólok, hogy nem ismerkedni vagyok itt! Csak mert nem talizol normális nőkkel, nem jelenti azt, hogy akkor nincs, ez egy butaság. Nem kéne minden nőt emiatt általánosan elítélned, csak mert rossz tapasztalataid voltak! Neked és a többi férfinak se esne jól, ha elkezdeném leszólni őket, hogy mindegyik egy perverz, önző alak, akit nem érdekel a nő, csak az hogy lyuk legyen rajta és hogy modell alkat legyen. Ennyire túlzol, mint ez az állításom a férfiakra nézve negatívan általánosítva, mint egy példa rájuk. Ez pedig nyilván nem igazi minden férfira szerencsére. Ugyanez van a nőknél is, nem minden nő felszínes, kényes és anyagias. Kész, sajnálom, a te buta hibád, ha ezt nem hiszed el, mert rosszakat fogsz ki. Az átlagos és átlag körüli nők között kevesebb a felszínes, anyagias nő, inkább ő köztük próbálkozz türelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!