Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda arcot hogy lehet kompenz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda arcot hogy lehet kompenzálni?

Figyelt kérdés

Rinda az arcom, szeretném kompenzálni.

Arra gondoltam, hogy szétszteroidozva kigyúrom magam.

2018. okt. 24. 20:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%

"Nincs kitartásom. Ez van."

Ez mindenkor a te személyes DÖNTÉSED kérdése. Mármint az, hogy rövid idő alatt föladod. Nem gyári alaptulajdonság, és nem is a gép dobta neked. És ez minden más belső tulajdonságodra igaz, bármennyire is próbálják itt tagadni egyesek.

2018. okt. 24. 21:45
 22/41 A kérdező kommentje:
A frizura az még menne, de a bajszom béna. Tini arcszőrzetem van.
2018. okt. 24. 21:47
 23/41 anonim ***** válasza:
Ha az X-faktorban az a Futyi, vagy mi is tudott feleséget fogni, nincs lehetetlen. Már ha igaz a sztori.
2018. okt. 24. 23:05
 24/41 anonim ***** válasza:
Basszus kérdező, akkor borotváld le a bajszod. Ez nem jutott eszedbe?
2018. okt. 24. 23:18
 25/41 A kérdező kommentje:
Leszoktam borotválni.
2018. okt. 25. 05:40
 26/41 anonim ***** válasza:
33%

"Legyen pozitív, jó hozzáállásod és jó kisugárzásod a dolgokhoz."

A nap bullshitje.

2018. okt. 25. 17:01
 27/41 he84 ***** válasza:
Figyelj 18-as válaszoló, nem ámítottam a kérdezőt, hanem őszintén az igazat mondtam. Én is nő vagyok, jól tudom miről beszélek. A belső és a kisugárzás mindennél fontosabb, az tart össze hosszútávon 2 embert. Ha nem jönnek ki jól, akkor mi értelme? Semmi. Nem a dekoratívság tart össze embereket, nem a vele való villogás, ami csak menőzés és éretlen, felszínes hozzáállás. És ugyanezeket üzenem neked is 26-os válaszoló, nem volt semmi bullshit, semmi kínzás abban, amiket mondtam, hanem így van valójában.
2018. okt. 25. 19:02
 28/41 A kérdező kommentje:
Szépen hangzik, de nem minden nő gondolja így sajnos.
2018. okt. 25. 19:54
 29/41 anonim ***** válasza:
24%

#27 A belsőn legfeljebb az múlik, hogy boldog vagy-e az illető férfival. Ha jól néz ki, akkor hiába nem vagy vele boldog, vele fogsz maradni. Ha nem néz ki jól, akkor meg tök mindegy a belső, nem fogsz összejönni vele.

Kisugárzása pedig legfeljebb annak van, aki Csernobilban született, ettől eltekintve nem létezik ilyen.

2018. okt. 25. 20:39
 30/41 anonim ***** válasza:
Sok pénzzel leginkább.
2018. okt. 27. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!