Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda arcot hogy lehet kompenz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda arcot hogy lehet kompenzálni?

Figyelt kérdés

Rinda az arcom, szeretném kompenzálni.

Arra gondoltam, hogy szétszteroidozva kigyúrom magam.

2018. okt. 24. 20:32
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#7:

Elment tőle a kedvem és a türelmem.

#9:

Lehet, hogy igazad van. Ezt dobta a gép, miniműálisan tudok változtatni.

2018. okt. 24. 20:56
 12/41 anonim ***** válasza:
azt a rohadt sulyt szteroiddal is meg kell emelni, csaxolok.
2018. okt. 24. 20:57
 13/41 anonim ***** válasza:

Olvasd már el ennél a kérdésnél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..

a 15-ös hozzászólást, és szégyelld magad, kérdező.

2018. okt. 24. 21:01
 14/41 anonim ***** válasza:
15%
Az előnytelen külsőt pénzzel lehet kompenzálni, semmi mással.
2018. okt. 24. 21:04
 15/41 he84 ***** válasza:
45%
Legyen pozitív, jó hozzáállásod és jó kisugárzásod a dolgokhoz. Ez mindennél többet ér nálunk normális nőknél. Nem az arcáért kedvelünk meg valakit igazából, hanem a viselkedése, jelleme és kisugárzása miatt.
2018. okt. 24. 21:09
 16/41 anonim ***** válasza:
72%
Én mondom hogy ha az a bajod hogy szerinted csunya vagy, akkor ne kokszolj (meg amúgy sem). Ritka ronda lesz tőle a bőröd, kráteres arc, akné, zsíros bőr, kopaszodás, ha nem vigyázol még frankó csecseid is nőnek amiket aztán fogdoshatsz :) Az már mellékes hogy ha szemeset nyomsz kinyírod a májad/veséd,a tűvel meg az a baj hogy azt egyrészt sokan nem merik, masrészt ahhoz erteni is kell (milyen tűt használsz, hova es hogyan adod be). De ezekbe ne is menjünk bele, remélem így is elég elrettentő
2018. okt. 24. 21:11
 17/41 anonim ***** válasza:
79%

Nem leszek népszerű de ha egy pasiknak taszít a külseje lehet bármilyen gazdag vagy izmos főleg hogy a szteroidos óriás izmok nem is szépek szerintem.

Eddig egyetlen olyan pasival találkoztam akinek nagyon szép teste volt (vízilabdázó) de számomra undorító volt a feje és a mimikája. Na hát ő ha az utolsó férfi lett volna se nyúlok hozzá. Ehhez képest azóta lett párkapcsolat a ami évek óta tart egy átlag csajjal és látszólag boldogok. Annyira nem látok bele hogy eldönthessem valóban azok e.

A szépség végtelenül relatív de ha adott személynek nem tetszel akkor nincs mit tenni az egyetlen amivel ilyen esetben operálhatsz ha a csaj pénzéhes. De olyan kapcsolat meg kinek kell? Vagy megvàrod míg valakinek megtetszel.

A kitartás teljes hiánya szerintem nagyobb gond mint a külső adottságok. A kitartás türelem kompromisszum készség nagyon fontos egy kapcsolatban és neked nincs.

2018. okt. 24. 21:18
 18/41 anonim ***** válasza:
35%

@15:

Miért ámítod a kérdezőt?

2018. okt. 24. 21:20
 19/41 A kérdező kommentje:

#17:

Nincs kitartásom. Ez van.

2018. okt. 24. 21:21
 20/41 anonim ***** válasza:

Nem kell szétszteroidozni magad, mert az gusztustalan, és kizárólag ronthatsz vele a jelenlegi állapotodon.

A megoldás, amit keresel a szakáll + egy jó frizura.

Tessék itt a számodra tökéletes meme is:

[link]

2018. okt. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!