Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda arcot hogy lehet kompenzálni?
Rinda az arcom, szeretném kompenzálni.
Arra gondoltam, hogy szétszteroidozva kigyúrom magam.
#7:
Elment tőle a kedvem és a türelmem.
#9:
Lehet, hogy igazad van. Ezt dobta a gép, miniműálisan tudok változtatni.
Olvasd már el ennél a kérdésnél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
a 15-ös hozzászólást, és szégyelld magad, kérdező.
Nem leszek népszerű de ha egy pasiknak taszít a külseje lehet bármilyen gazdag vagy izmos főleg hogy a szteroidos óriás izmok nem is szépek szerintem.
Eddig egyetlen olyan pasival találkoztam akinek nagyon szép teste volt (vízilabdázó) de számomra undorító volt a feje és a mimikája. Na hát ő ha az utolsó férfi lett volna se nyúlok hozzá. Ehhez képest azóta lett párkapcsolat a ami évek óta tart egy átlag csajjal és látszólag boldogok. Annyira nem látok bele hogy eldönthessem valóban azok e.
A szépség végtelenül relatív de ha adott személynek nem tetszel akkor nincs mit tenni az egyetlen amivel ilyen esetben operálhatsz ha a csaj pénzéhes. De olyan kapcsolat meg kinek kell? Vagy megvàrod míg valakinek megtetszel.
A kitartás teljes hiánya szerintem nagyobb gond mint a külső adottságok. A kitartás türelem kompromisszum készség nagyon fontos egy kapcsolatban és neked nincs.
#17:
Nincs kitartásom. Ez van.
Nem kell szétszteroidozni magad, mert az gusztustalan, és kizárólag ronthatsz vele a jelenlegi állapotodon.
A megoldás, amit keresel a szakáll + egy jó frizura.
Tessék itt a számodra tökéletes meme is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!