Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda arcot hogy lehet kompenz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda arcot hogy lehet kompenzálni?

Figyelt kérdés

Rinda az arcom, szeretném kompenzálni.

Arra gondoltam, hogy szétszteroidozva kigyúrom magam.

2018. okt. 24. 20:32
1 2 3 4 5
 31/41 he84 ***** válasza:
67%
Tévedsz 29-es válaszoló, ne általánosíts. Egy normális nő, ha nem boldog az adott férfival, akkor nem fog vele maradni, még akkor se, ha jóképű. Én is ilyen vagyok. Aki meg felszínes nő és még fél is elhagyni a jóképű párját, az buta és magára vessen, ha neki elég egy szép arc, hogy vele maradjon. Az igaz, hogy néhány nő ilyen, de nem azt összes. Ha nem jóképű és rendes, tetszik a kisugárzása, jó vele, akkor igenis összejövünk mi normális nők az adott fáérfival. Sajnálom ha esetleg te ilyet nem nagyon tapasztaltál, ez még nem azt jelenti, hogy akkor nincs ilyen. És nem ritka, hanem bőven van ilyen. Aki érett, normális nő (de ez főleg átlagos és átlag körüli nőkre jellemző, én is az vagyok), annak a belső szimpátia és a kisugárzás számít igazán, nem a jóképűség, nem a külső, nem a sok pénz. Én például laza kapcsolatban vagyok már egy ideje (szexkapcsolat és komoly párkapcsolat közötti viszony, hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz) egy átlagos férfival, nem a legjobb arcú a világon, mégis kedvelem. Vele vagyok, mert kedvelem őt magát, a jellemét és a kisugárzását és nem csakis szexből áll a dolog. És mindenkinek van kisugárzása, talán nem érted mit jelent ez. A kisugárzás az, hogy hogyan viselkedik, milyen az ő sajátos illata és hogy vonz-e legalább fizikailag. Ez mindenkiben benne van.
2018. okt. 28. 13:16
 32/41 A kérdező kommentje:
Mese habbal.
2018. okt. 30. 15:31
 33/41 anonim ***** válasza:

#31 Maradjunk abban, hogy majd elhiszem, amit írsz, ha egyszer találkozom ilyen nővel. Eddig még a legnormálisabb nők között sem találtam olyat, akinek ne csak a külső és az anyagi helyzet számítana.

A kisugárzást mindenki másképp fogalmazza meg, de valójában mindig arra mondjátok, hogy jó a "kisugárzása", aki jól néz ki.

2018. okt. 30. 15:45
 34/41 he84 ***** válasza:

Nem mese habbal kérdező. Ha annyira nem hiszel másnak, akkor máskor ne kérdezz! Nem hazudok, tudom milyen vagyok és hogy sok normális nő milyen ebben.

Sajnálom ha te még csakolyan nőkkel taliztál 33-as válaszoló, akiknek a külső és a pénz számít csak. Az nem azt jelenti, hogy akkor minden nő ilyen, ne általánosíts! Akkor azok a nők nem egészen voltak normálisak, hanem felszínes, kényes, anyagias nők. Ha ilyenek között keresgélsz, akkor ne csodálkozz, nem ez az átlag. Az átlagosak és átlag körüliek nagy része nem ilyen, na meg egy kicsit a korosztálytól is függ. Általában a szép nők és a plázacicák ilyenek. Egyes férfiak a szépekről hiszik, hogy ők az átlagosak, pedig nem. Az átlagos attól átlagos, hogy se nem csúnya, se nem szép, tehát valahol a 2 között van. Én is ilyen vagyok. És amit feljebb írtam a laza kapcsolatomról, meg egyebekről, azok is mind igazak. A kisugárzás nem a külsőre vonatkozik általában (nálam tuti nem), hanem azt jelenti, hogy vonzó-e fizikailag, szimpi-e, hogyan viselkedik és a sajátos test illatára.

2018. okt. 31. 19:20
 35/41 anonim ***** válasza:

átlagos nő vagyok, de nem tagadom: tetszik, ha egy férfi jól néz ki és jól keres, és nem adja fel a kondit 2 hét súlylóbálás után.

mi ezzel a baj? nem szeretnék egy számomra nem vonzó figurával ágyba bújni, és eltartani sem fogok senkit.

2018. okt. 31. 19:30
 36/41 he84 ***** válasza:
Na ja, van 1-2 átlagos nő, aki az edzett férfiakra bukik, mint az előttem válaszoló. Ám nem csak rendszeresen sportoló férfiak lehetnek vonzóak, nem csakis attól függ az alak, hanem részben genetika. Van aki nehezen hízik, nem sportol, mégis jó kondiban van. Azért szigorúan elvárni rendszeres sportolást kissé erős, mintha anélkül nem lehetne elfogadni, túl szigorú.
2018. nov. 1. 18:37
 37/41 anonim ***** válasza:
#34 Egyre valószínűbbnek tartom azt a gondolatot, hogy hiba történt a tér-idő kontinuumban, aminek következtében a gyakorikerdesek.hu elérhetővé vált egy párhuzamos univerzumban is, ahol a mi világunkkal ellentétben a nőknek nem kizárólag a férfiak és külseje és anyagi helyzete számít párválasztáskor.
2018. nov. 1. 20:56
 38/41 he84 ***** válasza:
Nem érdekel a buta vicced,... Én komolyan és őszintén mondtam mindent, ami úgy van. Nem tehetek arról, hogy egyes férfiak felszínes, kényes és anyagias nőket fognak ki! Igenis vannak normálisabb nők, akiknek a belső a fontos, nekem is. Ennyi az egész, titeket minősít ez, ha nem hiszitek el!
2018. nov. 2. 20:21
 39/41 A kérdező kommentje:
Bizalmatlanok vagyunk, ennyi. A bizalom manapság nem ajánlatos.
2018. nov. 2. 20:51
 40/41 anonim ***** válasza:
#38 Ahogy már mondtam, majd akkor fogom ezt elhinni, ha találkozom ilyen nővel, mert eddig még sosem sikerült megismerkednem eggyel sem.
2018. nov. 3. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!