Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezzel az érzéssel?
Sziasztok!
Úgy gondoltam, ide írom ki, ebben a kategóriában talán kapok hasznos válaszokat.
28 éves lány vagyok, és az utóbbi időben úgy érzem, nincs rendben velem valami. Sosem érdekelt különösebben a párkapcsolat, ha volt, akkor volt, ha nem, jól éreztem magam úgy is. Volt kettő, az egyikben jól elvoltam, de akkor még nem tudtam magam elkötelezni, a másik meg kész katasztrófa. Ami nagyobb baj, hogy görcsösnek érzem magam, rettegek, hogy sosem lesz már senkim, miközben érzem, hogy nem szeretem azt a fajta kötöttséget, amivel a kapcsolataim jártak. Pontosabban az utolsó. Nem tudtam önmagam lenni, mert mindig mindent előre egyeztetnem kellett. Úgy éreztem, hogy ez már nem az én életem, hanem folyton engedélyt kérek a másiktól. Szeretek egyedül dönteni, sőt egyedül lenni, de attól félek, hogy sosem találkozom olyannal, akivel tényleg működne, és folyton választanom kell aközött, hogy milyen életet szeretnék vagy legyen mellettem valaki.
Az ismerőseim egyébként is nyomasztanak. Folyton kapom a kérdéseket, hogy miért vagyok egyedül, mi lesz velem, gyerek nélkül nem élet az élet, az sem lesz, aki rád nyissa az ajtót, ki temettet el és még sorolhatnám. Nem nagyon fogadják el azt a választ, hogy még nem éreztem senki mellett, hogy na vele el tudnám képzelni az életem. Vagy hogy nem gondolom, hogy azért kellene szülnöm, mert később egyedül maradok, vagy mert egy nőnek "illik". Mert mi lesz, ha nálam sosem jön az anyai ösztön? Jelenleg frászt kapok egy kisbabától..
Kérlek segítsetek, mi velem a baj?
#9: +
És mit jelent,hogy nem a te döntésed? Kié? Más döntésébe bele menni is egy döntés.
10.
nem normális eset volt. akinek az normális, az nem normális.
a részletekhez semmi közöd, nem rólam szól a kérdés.
Kérlek, ne vitatkozzatok. :) Rám is lehetne követ dobálni, mert én 23 évesen veszítettem el. Ő 14 volt. Akár szabad akaratából, akár nem, mindkettő szomorú. Az utóbbi különösen.
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ, aki szeretne írni, azért nagyon szívesen fogadom még. Legalább nem azt érzem, hogy egyedül vagyok ezzel.
Sokan vannak, akiknek nem jönnek be az ilyen komoly kapcsolatok. Nem csak a monogámia létezik, és a monogámia sem mindig az, hogy sülve-főve együtt kell lennetek.
Szerintem csak meg kell találnod azt a személyt, aki ugyanazt tartja kielégítőnek kapcsolat terén, mint te 🙂
26f
28 évesen nem vagy te öreg ehhez, csak nem szabad feladni, mert akkor cseszheted.
nyitottnak kell lenni, új emberekkel megismerkedni, van aki túl van 5-10 kapcsolaton ismerkedésen vagy randin míg végül megfelelő társra lel.
Nálam is a barátaim többségének már gyereke van...nekem nincs, mások a programok, gyereknapi programok vannak többségében, az ismerkedésre is jobban egyedül marad az ember.
De egy biztos, szarni kell magasról mindenki véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!