Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatból fogant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?

Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.

2018. okt. 19. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

60-as 58-as vagyok:

Teny, h en ilyen melysegekben nem olvastam el a kommenteket szal nem tudom kovetni a helyzet valossagat, azt viszont tapasztalatbol tudom, h van olyan ferfi aki par honap viszony utan kocsit es lakast vesz a szeretojenek, erzelmi felindultsagbol es azert mert megteheti.

O a legjobb baratom, megismert egy csajt akirol kiderult h csak a penzre hajt, terhes lett, szakitas, vett a csajnak egy 3 szobas lakast, kocsit, es havi 5 kilot fizet a gyerek utan szoval vannak ilyen emberek:-)

A kerdezo eletebe nem latok bele, en alapvetoen nem kerdojelezem meg a helyzet valodisagat mert nem feltetelezem h egy anonim oldalon barki hazudik, de velhetoleg csak naiv vagyok.

2018. okt. 19. 22:12
 62/72 A kérdező kommentje:

Leírom nagyon sokadjára, hogy nem kamu. Miért lenne kamu egy anonim oldalon.

Amikor megvette a házat, nem költöztem egyből ide. Nekem is volt kapcsolatom, abban a házban találkoztattunk, aztán jöttem ide. Évek óta össze járunk kisebb nagyobb megszakítással, de MINDIG visszatalált hozzám. A legutóbbi visszatalálás pár hónapja tart. De nem magyarázkodom. Köszönöm a hasznos, építő válaszokat.

Itt sokan nem is gondolják otthon, hogy a férjük félre jár, nem is gondolnák mennyire általános ma már ez. És nem csak férfiak részéről, csak itt ezen az oldalon mindenki álszenteskedik.

2018. okt. 20. 07:08
 63/72 anonim ***** válasza:
85%
Egy fenéket általános! Úgy beszélsz róla,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne,pedig nem az. Egy normális kapcsolatba, ahol mind a két fél elégedett, nincs szükség harmadik személyre, ha pedig nem működik, akkor gerincet növesztenek, és megmondják a másiknak, hogy ez nem működik, ha nem tudunk változtatni, akkor különmegyünk. Nem sumákolunk, és nem lopjuk meg a családi kasszát. Ez rettenetesen megalázó, főleg a megcsalt félnek. Ilyet az ember nem tesz olyannal,akit egx kicsit is tisztel.
2018. okt. 20. 07:51
 64/72 A kérdező kommentje:
Világosíts fel, de szerintem a házasság előtt szerzett vagyonhoz semmi köze a feleségnek. Így gondolja ő is. Nincs itt szó semmilyen kassza lopásról...
2018. okt. 20. 07:58
 65/72 anonim ***** válasza:
68%
Mert a házasság után nem került semmi abba kasszaba igaz? Amúgy most már biztos vagyok benne, hogy egy provokátor vagy. Ha meg nem,akkor a szememben egy utolsó luvnya.
2018. okt. 20. 08:03
 66/72 A kérdező kommentje:
Ha a feleségen múlt volna, akkor nem, nem került volna semmi bele, nem ő miatta tart ott a férje ahol tart.
2018. okt. 20. 08:04
 67/72 anonim ***** válasza:
De házasságban élnek, és amit azalatt szereztek közös. Tudom,most jönni fogsz azzsl, hogy van házassagi szerződés.
2018. okt. 20. 08:06
 68/72 A kérdező kommentje:
Miért, egy olyan házasságba ahol te több tíz millióval és vállalkozással érkezel, de a másik semmivel, te nem írtál volna szerződést? Ezzel meg is válaszoltam a kérdést.
2018. okt. 20. 08:08
 69/72 anonim ***** válasza:
67%
Sződd csak a kamudat.
2018. okt. 20. 09:42
 70/72 anonim ***** válasza:
80%

Tulajdonképpen, most mi a kérdés? Leírtad, hogy titokban akarja tartani ugyanúgy, és titokban akarja a gyereket (lol).

Úgy tűnik a válaszaidból, hogy neked ez megfelel, mert szerinted szeret téged.

Akkor meg? Örüljél magadnak, ne a gyk népét hergeld.

2018. okt. 20. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!