Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?
Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?
Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.
60-as 58-as vagyok:
Teny, h en ilyen melysegekben nem olvastam el a kommenteket szal nem tudom kovetni a helyzet valossagat, azt viszont tapasztalatbol tudom, h van olyan ferfi aki par honap viszony utan kocsit es lakast vesz a szeretojenek, erzelmi felindultsagbol es azert mert megteheti.
O a legjobb baratom, megismert egy csajt akirol kiderult h csak a penzre hajt, terhes lett, szakitas, vett a csajnak egy 3 szobas lakast, kocsit, es havi 5 kilot fizet a gyerek utan szoval vannak ilyen emberek:-)
A kerdezo eletebe nem latok bele, en alapvetoen nem kerdojelezem meg a helyzet valodisagat mert nem feltetelezem h egy anonim oldalon barki hazudik, de velhetoleg csak naiv vagyok.
Leírom nagyon sokadjára, hogy nem kamu. Miért lenne kamu egy anonim oldalon.
Amikor megvette a házat, nem költöztem egyből ide. Nekem is volt kapcsolatom, abban a házban találkoztattunk, aztán jöttem ide. Évek óta össze járunk kisebb nagyobb megszakítással, de MINDIG visszatalált hozzám. A legutóbbi visszatalálás pár hónapja tart. De nem magyarázkodom. Köszönöm a hasznos, építő válaszokat.
Itt sokan nem is gondolják otthon, hogy a férjük félre jár, nem is gondolnák mennyire általános ma már ez. És nem csak férfiak részéről, csak itt ezen az oldalon mindenki álszenteskedik.
Tulajdonképpen, most mi a kérdés? Leírtad, hogy titokban akarja tartani ugyanúgy, és titokban akarja a gyereket (lol).
Úgy tűnik a válaszaidból, hogy neked ez megfelel, mert szerinted szeret téged.
Akkor meg? Örüljél magadnak, ne a gyk népét hergeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!