Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatból fogant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?

Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.

2018. okt. 19. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
66%
Te ilyen luxusprosti vagy? Azoknak szoktak venni lakást, kocsit? Ennyire jó vagy? Vagy akkor egy numerának minek venne? Alakul a kamu... feleségének nem tűnt fel, hogy pár 10 milla eltűnt otthonról? :D
2018. okt. 19. 13:24
 42/72 anonim ***** válasza:
65%

Tehát akkor mi a kérdésed?

Szeret, pénzel, kielégít és akarja a gyereket.

Neked meg így megfelel az, hogy örök második leszel, amíg a nagy Ő is így gondolja.

2018. okt. 19. 13:25
 43/72 A kérdező kommentje:
A feleségnek 20 millió sem tűnne fel :)
2018. okt. 19. 13:26
 44/72 anonim ***** válasza:

Most már tényleg kamu. 😄

A gykn Magyarország jobban teljesít. 😄

Itt mindenki milliárdos és a fizetés is min. Fél millió fejenként.

Hogy csináljátok? Nem nélkülözök én sem, de még 100ezer Ft kiesést is észrevennék.

2018. okt. 19. 13:30
 45/72 anonim ***** válasza:
50%
A feleség szegény egy buta, megvezetett nő lehet. A hapsi egy ganye, te meg egy igénytelen nő. Ennyi.
2018. okt. 19. 13:32
 46/72 anonim ***** válasza:
:D bilibe lóg a kérdező keze, nem? egy milliomos majd felcsinál egy csóró nőt, vesz neki lakást és még kotont se húz, pedig ki tudja kivel szexelsz még, aki vesz egy tábla csokit neked
2018. okt. 19. 13:33
 47/72 A kérdező kommentje:

Nem kamu, miért lenne kamu név nélkül?

Nem új autót kaptam, nem egy hatalmas kertes házat Budapesten, de engem az sem zavar ha azt hiszitek.

Kár volt leírni, mert ahelyett hogy a kérdésre válaszolnátok, mostmár ezen fogtok lovagolni.

2018. okt. 19. 13:34
 48/72 A kérdező kommentje:
Ja, és nem, nem szexelek akárkivel. Ahogy írtam nekem is volt társam, illetve évek óta ezzel a férfival vagyok. Ha nektek ez "minden" akkor legyen minden.
2018. okt. 19. 13:35
 49/72 anonim válasza:

Szerintem tartsd meg a babát és kérj a pasidtól havi apanázst is örök életére.

Láthatólag a pénz nem számít, tehát nem lesznek anyagi gondjaitok, hacsak meg nem gondolja magát az ürge, amikor majd nagy hasad lesz és esetleg nem leszel sxre képes állapotban - viszont, mivel ilyen gazdag, pillanatok alatt talál magának jó-jobb nőt, így simán annyi is lehet neked/nektek, nagy a rizikó!

Helyeztess letétbe előre a nevedre jó sok pénzt, hogy bebiztosítsd magad - neked már úgyis mind1, legalább gyere ki jól a dologból. :)

2018. okt. 19. 13:36
 50/72 anonim ***** válasza:
78%

3-4 oldalon keresztül a kérdésedre válaszoltak.

Tarsd meg, ha egyedül is fel tudod nevelni, mivel szinte biztos, hogy lelép a sugardaddyd.

Vetesd el és keress magadnak egy szingli pasit.

Ribizli vagy, nem tudnak sokan azonosulni a kérdéseddel.

Összefoglaltam neked.

2018. okt. 19. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!