Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?
Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?
Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.
És te bízol benne, miközben nyílt titok, hogy hazudik?
Szerinted előtted nem titkol el semmit? Nem tudom hány éves vagy, de szokták mondani...
"Nem baj, hogy öregszik a nő, mert minden nap lesz valaki 18 éves."
Abortusz es kezdj uj eletet fuggetlen pasival igy lehet normalis eleted lesz. De a hapsi soha nem fog elvalni. Egy ido utan rad un, hiszen mivel titkos szinte felelossege sincsen, uncsi lesz neki az ujszulott es frissen szult anyuka nyugje, alapbol nem erre epult a kapcsolat, ugyhogy rovid idon belul lefarol.
Gyerekkel egyddul nehezebb lesz sokkal uj parkapcsolatba kezdeni.
A lakáson, autón kívül nem fizet. De még ha fizetne is, mi lenne?
Nem direkt estem teherbe, de ez most miért lényeg? Ha nem akarná ezt a gyereket, akkor el akarná hogy vetessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!