Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői kapcsolatból fogant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?

Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.

2018. okt. 19. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Akarja a gyereket és engem is úgy mint eddig. Titokban.
2018. okt. 19. 12:50
 32/72 anonim ***** válasza:
34%
De szánalmas :) Aztán ha szülésre nem tud menni, mert asszonykával van akkor is legyél boldog
2018. okt. 19. 12:51
 33/72 anonim ***** válasza:
67%

És te bízol benne, miközben nyílt titok, hogy hazudik?

Szerinted előtted nem titkol el semmit? Nem tudom hány éves vagy, de szokták mondani...

"Nem baj, hogy öregszik a nő, mert minden nap lesz valaki 18 éves."

2018. okt. 19. 13:00
 34/72 anonim ***** válasza:
46%
Nem kellesz neki te sem.
2018. okt. 19. 13:06
 35/72 anonim ***** válasza:
33%
Hú nagyon gáz ez a helyzet. Szegény gyerek én őt sajnálom legjobban. Ő nem tehet semmiről. Szívem szerint én nem vetetném el a babát. De ha nem tudod eltartani akkor elég valószínűtlen,hogy feltudod nevelni. Ha támogat szeretőd akkor talán.
2018. okt. 19. 13:08
 36/72 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna, akkor nem lennénk ennyi éve "együtt", és a gyereket sem akarná.
2018. okt. 19. 13:12
 37/72 anonim ***** válasza:
83%
Ha akarna (!) elválna és veled lenne és a gyerekkel. Tudod miért mondta, hogy akarja a gyereket? Mert ha ab-ra küldene, futnál asszonyhoz! Ha szeretsz valakit, akkor elválsz! Ennyi alényeg, ti nem lesznek egy család, lesz egy fattyad egy házas férfitól és egyedül leszel, míg ő neki ott a családja és egy nő, akihez járhat dugni, aztán ha megun, nem keres többet és a gyereked is lelkileg meg lesz nyomorítva
2018. okt. 19. 13:14
 38/72 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna nem vett volna lakást, autót, nem járna ide évek óta, de most nem az a kérdés szeret e vagy se. Ha abortuszt akarna, akkor sem rohannék az asszonyhoz, mert volt egy megállapodásunk amit nem rúgnék fel soha. Nem az asszony és nem a gyerekeket kell büntetni azzal hogy kitálalok. Azzal semmi sem jobb.
2018. okt. 19. 13:17
 39/72 anonim ***** válasza:
91%

Abortusz es kezdj uj eletet fuggetlen pasival igy lehet normalis eleted lesz. De a hapsi soha nem fog elvalni. Egy ido utan rad un, hiszen mivel titkos szinte felelossege sincsen, uncsi lesz neki az ujszulott es frissen szult anyuka nyugje, alapbol nem erre epult a kapcsolat, ugyhogy rovid idon belul lefarol.

Gyerekkel egyddul nehezebb lesz sokkal uj parkapcsolatba kezdeni.

2018. okt. 19. 13:21
 40/72 A kérdező kommentje:

A lakáson, autón kívül nem fizet. De még ha fizetne is, mi lenne?

Nem direkt estem teherbe, de ez most miért lényeg? Ha nem akarná ezt a gyereket, akkor el akarná hogy vetessem.

2018. okt. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!