Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?
Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?
Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.
Kedves kérdező, benne van a kérdésedben, hogy "és ha kitálalok a feleségének.." vagyis gondoltál rá, sőt tutibiztosra veszem, hogyha nem hajlandó a csávó azt csinálni amit te akarsz akkor nem csak gondolat lesz ebből.. 🙄 gerinctelen vagy, fogadd el.
Üdv, 21-es.
Akkor mit vársz? Valszeg nem lesz apja a gyerekednek, majd elmondhatod neki, hogy csak egy kis szórakozás voltál apunak, mert a feleségét unta az ágyban. Fizet majd havi pár ezret, lehet hogy az elején még látogatja, de nem lesz teljes értékű apja. Te sem fogsz nagyon párt találni egy gyerekkel. Szóval elásod magad, ha megtartod.
Én mit tennék? Elvetetném, szakítanék a pasival és olyat keresnék aki egyedülálló és lehet vele családom.
Szerintem vetesd el, ha folytatni akarod a kapcsolatot, akkor védekezz normálisan a továbbiakban.
Kitálalni mi értelme lenne? Legalább a szeretőddel szemben legyél korrekt. Semmi értelme nincs ezt elpofázni a feleségnek, amúgy akkor a szeretőd is beköp téged a férjednél.
Volt szeretőként írok...
Annó amikor egy hetet késett a menstruációm fejben én is lejátszodtam ezeket a szcsenáriókat. Az én döntésem az abortusz lett volna, de szerencsére nem kellett élesben is meghoznom mivel más miatt késett a ciklusom.
A következő kérdésekre kellene felelj őszintén magadnak.
Egyedül is meg szeretnéd tartani a babát? El is tudod majd tartani?
Ha a válaszaid igen-ek akkor tartsd meg és szerintem szakíts meg minden kapcsolatot az apával. Semmi értelme annak, hogy titokban vállaljon egy gyereket. Hogy nézne az ki a gyakorlatban? A heti titkos légyottok helyett babáznátok? Hidd el nem leszel már túl szórakoztató társaság sem terhesen, sem kisbabásan neki. Nyűgből meg gondolom kap otthon is eleget. Neked meg így majd idővel lehet lehetőséged egy teljes kapcsolatra. Ha tényleg akarod a gyereket akkor az komoly elköteleződés a részedről és feltételezi azt, hogy teljes életet szeretnél neki, ami a te helyzetedben vagy egy főallású apa (később) vagy csak te. A titok-apa abszurd. A gyereknek valóban joga van az apjához, de azt azért ne felejtsük, hogy nem te vagy a fő kapcsolata. Nem vérszerinti apák is tudnak remek gyerekeket nevelni, rengeteg ilyent látunk ma.
Ha a válaszaid nem-ek, akkor abortusz, feltéve ha belefér még az időbe.
Óriási a felelősséged ebben a döntésben, fontos, hogy a tied legyen és csaka tied. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a pasi, hiszen ha nem számíthatsz rá akkor a döntési folyamatodnak sem lehet része.
Én biztos nem tartanám meg!!!!!
Nálunk a családban volt ilyen eset. A férfi hirtelen meghalt, majd a hagyatéki tárgyaláson közölték, hogy még valaki igényt tart az örökségre... egy másik nőtől született gyereke. Mindenki sokkot kapott, hatalmas érvágás volt ez mindenkinek. A feleségével közösen volt három gyerek és ott volt a másik gyerek is, aki ugyan úgy támogatva volt anyagilag (ha nem jobban) mint a házasságban született gyerekek. Egy rémálom volt ez a családnak. Ott volt a gyász, a szeretett apa elvesztése, de közben kiderült, hogy végig hazudta az egész életét/életüket!
Ha másra nem is, legalább a közös gyerekükre gondolj! Bár ha eddig minden rosszérzés nélkül dugtál egy családapával, akkor nem hiszem, hogy most jön elő a lelkiismereted, de hátha...!
Amúgy hánynom kell az ilyen emberektől🤮
#32 pont ez jutott az eszembe. Izgi lesz a hagyatéki tárgyalása titkos apunak. 😊
Sugar daddyből secret daddy lesz. 😊
Amúgy ő mit szeretne? Azt értem, hogy folytatni a kapcsolatot, de a gyreket szeretné?
Szerintem szüld meg a gyereket és ha nem akarod megtartani, akkor add örökbe egy rendes, gyermektelen házaspárnak, akik teljes családot és erkölcsileg is normális, szerető közeget tudnak neki biztosítani. Biztosan rengeteg jó szülőnek való, de saját gyermekkel nem megáldott pár örömmel vállalná a babát, érdeklődd meg a menetét!
Ha elveteted, az nagyobb bűn, mint a házasságtörés, de nyilván neked nincsenek lelkiismereti aggályaid....
Igazából az az egész ügy tanulsága, hogy családos emberrel SOHA nem szabad kezdeni, mert a végén mindenki csak szenvedni fog, de főleg az ártatlanok szívják meg a legjobban....
(Szóval kedves kérdező, legalább ne tetézd a bűnlajstromod egy gylkossággal - szerintem. És ezt a pasit pedig kerüld el jó messzire! Nem igaz, hogy annyira jó az ágyban, hogy megéri miatta mindenkin és mindenen átgázolni - nem állatok vagyunk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!