Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?
Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?
Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.
Ha nem kamu, mondhatjuk, így jártál.
Annyi férfi van. Ennyire nem becsülod magad? Másé kell?
A leírásod alapján ezek a lehetőségek :
1. Nem tartod meg a gyereket.
2. Megtartod, folytatod a kapcsolatot, és gyanítom, akkoe anyagilag támogatva lesztek.
3. Kitálalsz a feleségének.
A harmadiknak több kimenetele lehet. Ha a feleség nagyban függ a férjétől, akkor nem 100%, hogy elválnak, de lehet elválnak. Viszont biztosra veheted, hogy egy ilyen akció után, nem fogsz neki kelleni, és a gyerek sem.
Írtam, hogy ha kitálalok, nem marad velem, ezt tudom.
Amikor összejöttünk még nekem is volt kapcsolatom, akkor úgy egyeztünk meg, ha bármelyikőnk lebukik otthon akkor felszívódunk, és rendbe hozzuk otthon a dolgokat. Ő biztos nem válna, és a feleség sem hiszem, de ezt nem tudom.
Ez sajnos elég szomorú történet. :( gyakorlatilag az lenne a “legjobb”, ha elvetetnèd a gyereket ès befejeznètek a kapcsolatot. Gondold magad a felesèg helyèbe. Bennem egy világ omlana össze... :(
Màsfelől viszont miért lenne a Ti életetek kevèsbè fontos?! Képtelen lennèk elvetetni a babàmat... de tèny, hogy amit csináltatok, gusztustalan. Nem tudom, mit tennèk...
Te szeretnéd ezt a gyereket?
Fel tudod nevelni egyedül?
Akkor is menni fog, ha egy forintot nem kapsz apukától?
Ha ezekre igen a válasz, akkor tartsd meg. Ha bármelyikre is nem, akkor nem érdemes, bármilyen kegyetlennek is hangozzék.
Hogy a kapcsolat folytatódik-e a jövőben, az mindettől független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!