Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatból fogant gyerek. Mit tegyek?
Egy nős, gyerekes férfi volt a szeretőm hónapokig, és most kiderült hogy terhes vagyok tőle. Ő tovább akarja folytatni a kapcsolatot, de válni nem akar, továbbra is titkolózni akar. A gyerekemnek joga van az apjához, mit tegyek, bele menjek-e?
Ha nem megyek bele, és mondjuk kitálalok a feleségének, biztos hogy nem akar majd velem is maradni, és akkor lehet a gyerek se kell majd neki.
hát elég gáz szitu...
Én nem tartanám meg ilyen esetben. Bár egy ilyen esetbe bele se mentem volna...
Mit tegyél?
Vetesd el, növess önbecsülést és élj tovább. Ha kitálalsz és elhagyja a neje, akkor sem akar veled lenni. Ha akarna elválna
Nem csak a kérdező a hibás. Egy szeretői kapcsolathoz két ember kell és a hűség döntés kérdése. A férfi ugyanúgy hibás.
Sajnálom a férfi feleségét, de őt még mindig a férje csalta meg. Nyilván a nők közti "összetartás" szempontjából nem korrekt amit tettél de még te a feleség számára idegen vagy addig a férje minden egyes alkalommal hazudik a szemébe és egyebek.
Nem mondanám el a feleségének hisz nem a te tiszted. Miért lenne? Persze, veled csalta meg a férje, és?
A férjének kellene bátornak lennie hogy odaáll elé és elmondja, de hidd el nem fogja.
Ha szeretnéd megtartani a babát akkor gondolkozz el azon hogy egyedül eltudod-e tartani vagy sem. Hisz ha megtartos biztosan egyedül maradsz vele.
Egyébként csak mellékes véleményként hozzátenném hogy a férfival a büdös életben többet szóba nem állnék.
Biztos, hogy nem vetetném el. A gyermek ártatlan, ne ő igya a levét a gerinctelenségeteknek.
Hagyd ott ezt a pasit, aki ilyet csinál, az egy féreg. Növessz gerincet végre.
Neveld fel egyedül vagy keress magadnak olyan párt, aki nem valaki másé.
Mondjuk én biztos kitálalnék.
21-es
"Ha az elején közölte, hogy nem hajlandó elválni minek tálalnál ki a feleségnek? A legundorítóbb amit tehetsz."
Másold be, hol írtam hogy ki akarok tálalni! Értelmezz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!