Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnatok errol, vagy a hasonló jellegű külsőre vonatkozó beszolasokrol?
Figyelt kérdés
Egy fiú akivel ismerkedem,folyamatosan olyanokat mon hogy akkor néznek ki igazán jól ha lenne rajtam meg Plussz 10 kg,meg viccelodik hogy kicsik a melleim stb...szerintetek ertekelnem kellene hogy őszinte? Ti hogy reagalnatok a helyemben?2018. okt. 7. 23:45
31/33 anonim válasza:
Volt ilyen barátom, másfél év után sikerült megszabadulnom tőle. Állandóan kritizált, teljesen leépítette az önbizalmamat, hogy úgy érezzem, másnak nem kellenék. Egyszer ki is mondta, hogy ha tudnám magamról, hogy milyen szép vagyok, akkor biztos elhagynám őt, mert rájönnék, hogy sokkal jobb férfiakat is megkaphatok.
Nem csak a külsőmet kritizálta, látszólag semmilyen szempontból nem volt elégedett velem. Hihetetlen felszabadító érzés volt szakítani vele. Azóta olyan párom van, aki felemelni szeretne, nem elnyomni.
32/33 anonim válasza:
Persze van egy határ amit még csipkelődésnek mondanék a hölgyek irányába legyen az testi adotság vagy belső vonás de úgy gondolom hogy egy ismerkedés során ha ha én mint férfi ien viccekel jövök és ő ezt nem viszonozza akkor az természetes hogy észreveszem hogy ez nem pálya és témát lezárom valami mással folytatom. De az valóban érdekes hogy rengeteg nő belesétál ebbe a hibába. Ha egy srác a külsődön ércelődik valószinű jobbnak tart magától. Azonnal viszonozd ezt és nézd meg a reakciót ebből minden kiderül.De ne hagyd hogy bárki a külsőddel viccelődjön vagy az még rosszabb mikor a belső vonásaidon viccelődnek én itt szoktam otthagyni a társaságot. 32f
33/33 anonim válasza:
Vicceskedj te is vele. Mondj neki ugyanígy viccből olyanokat, hogy te a normál méretű farkat szereted, nem az ilyen minit. Meg hogy szerinted egy férfin legyen izom és ne legyen ennyire gebe. Meg mondhatsz neki olyat is viccből, hogy nála még Quasimodo is jobb pasi. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!