Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnatok errol, vagy a hasonló jellegű külsőre vonatkozó beszolasokrol?
Figyelt kérdés
Egy fiú akivel ismerkedem,folyamatosan olyanokat mon hogy akkor néznek ki igazán jól ha lenne rajtam meg Plussz 10 kg,meg viccelodik hogy kicsik a melleim stb...szerintetek ertekelnem kellene hogy őszinte? Ti hogy reagalnatok a helyemben?2018. okt. 7. 23:45
21/33 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy akkor miért nem teltebb, nagy mellű nővel van együtt. Reméljük, nem az lesz a válasz, hogy azért, mert annak ő nem kell, és te így jöttél a képbe b tervnek.
22/33 A kérdező kommentje:
Fura :)
Mert a haverjai(veluk előbb ismerkedtem meg) mindig azt hangoztatták hogy milyen szép vagyok,meg azért sorban próbálkoztak is...aztán végül vette a bátorságot Ő is,es csak az övé járt valamennyire sikerrel..erre fel,meg mit kapok? :))) hat igen..
2018. okt. 13. 09:46
23/33 A kérdező kommentje:
*az Ő közeledése
2018. okt. 13. 09:47
24/33 anonim válasza:
De fogadjunk, ha te a legkisebb megjegyzést is tennéd a külsejére, mehetnél rögtön a levesbe.
25/33 A kérdező kommentje:
Egyébként Ő férfi létére alig 50 kg..
2018. okt. 13. 11:05
26/33 anonim válasza:
Egy dologról nem írsz, kérdező!
Szerelmes vagy ebbe a fickóba, hogy ennyire izgat a véleménye?
Mert ha nem, kaptál itt elég tanácsot és példát, legjobb ha túllépsz ezen az egészen, és keresel valami normális férfit.
Mert ami a kommentjeidből lejön, az egy kissebbségi komplexusait zsarnokoskodással leplező embert mutat.
Találsz te ennél jobbat is, hagyd a fenébe!
Még akkor is, ha pillanatnyilag nincs más.
Majd eljön az is.
27/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes,hala istennek.de hazudnék ha azt mondanám hogy nem kedvelem...én sem értem miért!!! De az ilyen és ehez hasonló huzasaival már nagyon kezd kihulni részemről a dolog..
2018. okt. 13. 12:35
28/33 A kérdező kommentje:
Huzasai miat*
2018. okt. 13. 12:35
29/33 anonim válasza:
Végül is csak ismerkedtek, nem kell vele maradni. Aztán tegye a megjegyzéseit a jó édesanyjának.
30/33 anonim válasza:
Nekem mondtak már ugyanilyeneket, furcsa, de ezzel próbálják titkolni hogy amúgy meg minden téren bejössz neki de nagyon. De voltam így pasival is aki picit mackósabb volt, egyáltalán nem zsánerem, de két tali után teljesen beléestem, aztán hogy ezt ne vegye egyértelműnek, csipkedtem a kis husijait hogy ez egy kicsit felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!