Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnatok errol, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok errol, vagy a hasonló jellegű külsőre vonatkozó beszolasokrol?

Figyelt kérdés
Egy fiú akivel ismerkedem,folyamatosan olyanokat mon hogy akkor néznek ki igazán jól ha lenne rajtam meg Plussz 10 kg,meg viccelodik hogy kicsik a melleim stb...szerintetek ertekelnem kellene hogy őszinte? Ti hogy reagalnatok a helyemben?

2018. okt. 7. 23:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gondolom ugy,hogy tilos kellene legyen az őszinte komunikacio.Sot magam is kíméletlenül őszinte vagyok a kornyezetemmel. De ettől függetlenül valakit nem célom a külseje miatt(amirol kvázi nem mindig tehet) porig alazni,vagy kritizálni. Mert az oke,hogy megemlitem hogy" hallod kedves,kicsit magadra szedtel,es szerintem jobban nézték ki mínusz 5 kgval" de amikor valaki már majdnem minden külső adottsagodat a szájára vette,azer az eléggé elgondolkodtató reszemrol...
2018. okt. 8. 12:05
 12/33 anonim ***** válasza:
8%
#11 Magyarul nem bírod az őszinteséget.
2018. okt. 8. 20:49
 13/33 anonim ***** válasza:
85%

Ez az a tipikus narcisszikus viselkedés, amely eleinte csak viccelődve, később nagyon is komolyan, lassan és biztosan lerombolja egy nő önbizalmát, aláássa a magába vetett hitét.

Nem is olyan hosszú idő múlva azon veszed észre magadat, hogy állandó félelemben és stresszben élsz, mert semmi nem jó, amit mondasz, csinálsz, vagy ahogy kinézel.

A húgom beleesett ebbe a csapdába, és csak nagyon nehezen szabadult ki belőle, már férjes asszonyként.

2018. okt. 8. 21:07
 14/33 A kérdező kommentje:

Az utolsónak köszönöm.

A 38%osnak pedig valami fogalom zavara van szerintem..:))

2018. okt. 9. 00:05
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

Nekem azt mondta annak idején a pótanyukám, hogy legalább őszinte. Konkrétan akkor mondta ezt, amikor el voltam keseredve, mert már egy ideje együtt voltunk és azt mondta a párom, hogy még nem szerelmes belém, de ő sose volt első látásra szerelmes. Akkor én szakítani akartam, de a pótanyukám azt mondta, hogy vannak férfiak, akik elárasztanak a bókjaikkal és szerelmi vallomásaikkal és közben még tíz másiknak teszik ezt és hogy szerinte nagyon nagy erény az, hogy ez a fiú őszinte, adhatok a szavára.

Hát lehet, hogy jobban jártam volna, ha őszintén tudja azt is mondani, hogy szeret. Ugyanakkor hogy ne csak az egyik oldalról mutassam be a dolgokat: erre a fiúra valóban mindig számíthattam. Kivéve konfliktushelyzeteket, akkor inkább félrevonult lapítani, sose védett volna meg, erre is mentünk rá, de nem hagyott el amúgy sose. Se akkor, amikor szülés után 1,5 évig nem kívántam a szexet, se akkor amikor betegség miatt közel egy évig nem voltam túl kívánatos és még sorolhatnám. Fantasztikusan jó apa. És amikor a válás lehetőségéről beszéltünk, nem azon gondolkozott, hogyan tehetne tönkre engem anyagilag, hanem még ő akarta eladni az egyetlen vagyont, ami a saját nevén van, az autónkat, hogy abból megcsináltathassa nálunk a fűtést. Hogy akkor is gondoskodhasson rólunk, amikor már nem lesz velünk. Tény, hogy tíz év alatt sosem vallott szerelmet, de mindent elkövetett azért, hogy egy rémronda banyának érezzem magam és érdekes módon, mióta majdnem megcsaltam (figyelem: én csaltam meg majdnem őt és nem ő engem!), azóta gyönyörű vagyok meg mindig is szerelmes volt meg minden. Ettől forog a gyomrom, de az tény, amikor a gyerek miatt azt mondtam, éljünk nyitott házasságban, azt felelte, nem tud tőlem más nőhöz menni, amíg a felesége vagyok. De én erről semmit se tudtam 10 évig, ezért nem voltam boldog. Ő valóban nem egy szerelmes típus, ezért elcsábítani se egyszerű tőlem.

Biztos van olyan férfi is, aki csodál és szeret és felemeli az önbizalmad és közben mindezt nem mondja még tíz másiknak. De nagyon sok a sérült ember. Erre csak egy lelkileg egészséges családban felnőtt férfi képes szerintem és ilyen nem sok van.

3-as voltam

2018. okt. 9. 10:33
 16/33 anonim ***** válasza:
69%
vagyis nem 3-as, hanem 4-es voltam
2018. okt. 9. 10:34
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen négyes hogy ennyire szépen és részletesen leirtad a saját történeted. Úgy gondolom nagyon tanulsagos.

Nem értem miért pontoztak le,es az összes válaszodat felpontoztam.

Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!

2018. okt. 9. 22:36
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
A világ nem fekete-fehér és tökéletes hercegek nem léteznek. Én szeretem a dolgok mindkét oldalát látni. Ha az ellenségemnek van igaza, akkor annak adok igazat, akkor is ha utálom. De aki a mesékben hisz, az nem szereti, ha a dolgok nem egyértelműek. Gondolom ezért a lepontozás. Nem fogom megtagadni, hogy mennyi jót köszönhetek a férjemnek, azzal együtt, hogy az önbizalmamat tönkre tette. A legrosszabb az volt, amikor a közös fősulinkon nem vállalt fel, nem szólt hozzám mások előtt, nem ült mellém, kirekesztett a társaságból. A lányomnak nem ilyet képzelnék. Akkor se, ha minden másban számíthatna rá és négyszemközt úgy imádná a pasi, ahogy ő imádott engem, ha a sulis osztálytársak nem látták. Szóval ha van választási lehetőséged, akkor ne elégedj meg ennyivel, ez a véleményem, de tény, hogy vannak udvarlóbajnokok, akik mellett királynő a nő, de orrba-szájba csalják őket. Viszont biztosan vannak olyan férfiak, akik igenis a szépet hangsúlyozzák rajtad és nincs szükségük arra, hogy lerombolják az önbizalmad, mert akkor boldogok, ha te kivirágzol és emellett még hűségesek is. Én nem találtam ilyet, de én nem is nagyon mozdultam ki fiatalon, hamar meghalt a családomból szinte mindenki, rám szakadt a munka, a plusz munkák hogy megéljek és a háztartás. Sose voltam egy bulizós, de ha több lehetőségem lett volna, és mondjuk nyelvtanfolyamokra eljárok, már ott biztos több lehetőségem lett volna ismerkedni.
2018. okt. 10. 10:14
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem gondolkodnek sokan azonnal kirugnam!
2018. okt. 12. 00:37
 20/33 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem akarnák ilyentől semmit. Ti még az ismerkedős korszakotokban vagytok és bár szerinte viccesen de már most kimondja, mutatja, hogy nem vagy anynyira hű de jó. Pedig az ismerkedési korszakban az ember a legjobb arcát igyekszik mutatni, megszerettetni magát stb. Aki már most negatív véleményt formál veled kapcsolatban az később biztos nem fog javulni sőt, amikor már megszokott, picit beszürkült lesz a kapcsolat biztos rosszabnodni fog. Lehet bejösz neki az egyineseged miatt de korántsem lát bomba nőnek, neki egy nagymellű, húsosabb nő kell és ezt az egyéniséged már a kapcsolat elején nem tudja neki kompenzálni. Sajnos Te nem neki vagy teremtve. A többit az előttem szólók megírták.
2018. okt. 12. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!