Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Nektek volt már hasonló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Nektek volt már hasonló?

Figyelt kérdés

Egy olyan problemam lenne , hogy megismerkedtem egy sraccal (aki már most a barátom )majd elmentunk közösen a barataival nyaralni (én akkor ismertem meg a legjobb barátját és barátnőjét )

Mindenki tok szimpatikus volt probaltam én is nyitott lenni beszelgetni majd azt vettem észre hogy a lány nem igazán keresi a tarsasagom viszont a “baratomet “ igen de úgy voltam vele biztos csak en kepzelodom és nem keritek ennek figyelmet . Majd mikor legközelebbi alkalommal lementem hozzajuk akkor a lány alig szólt hozzam hiába kerdeztem hogy miujsag milyen napja volt hogy van ..semmi emiatt nekem kellemetlen is volt mert én tényleg nem tettem ellene semmit de viszont nem tudtam hogy most miért utal engem.. majd rakerdeztem a paromtol hogy volt e olyan az elmúlt 13 évben (azóta baratok ) hogy többet érezték volna egymás iránt , mondta hogy a lanynak vannak fura dolgai de az ő reszerol semmi mert a legjobb haverjának a csaja és emiatt se meg neki alap túl sok a lány .. majd most megint talalkoztunk megint probaltam kedves nyitott lenni és a lány konkrétan semmit nem szól hozzam illetve folyamatosan morcos ha ott vagyok ., majd kitudódott hoy a paromnak benyogte részegen hogy : aranyos kedves lány de sztem ennek semmi ertelme köztünk és engedjen el mert úgy érzi a srác nem akar többet tőlem .. ez annyira rosszul esett úgyanis a legjobb barátairol van szó én szeretnek mindenkivel jó viszonyt ápolni és nem akarom hogy a jövőben ne lehessen közös programokat csinálni együtt de viszont fogalmam sincs mit tegyek ? Ötlet

2018. aug. 26. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiatal lehetsz még ha azt gondolod, hogy a privát kapcsolataidat felülírják a szociális hálóid. Nem szükségszerű és nem is követelmény, hogy két ember baráti köre kijöjjön egymással, a lényeg, hogy a két ember kijöjjön egymással. Csak akkor lehet gond, ha a barátod több időt akar a haverjaival tölteni mint veled, viszont akkor nem is biztos, hogy való még neki egy párkapcsolat, de neked sem biztos, ha ilyen baromságokon rugózol.

Megvan mindenkinek a saját baráti köre, legyen el ott mindenki, aztán ha úgy alakul, hogy van átjárás a két kör között, akkor az csak jó, de nem dől össze a világ, ha nincs.

2018. aug. 26. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - nesze, itt van néhány vessző. Használd őket, mert nélkülük olvashatatlan, amit idehánytál.
2018. aug. 26. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves drága 2. kommentelő !

Ha valamit nem értesz akkor minek kommentálsz ?!

1. Kommentelő ; igen a legfontosabb hogy két ember együtt érezze jól magát de viszont mi távkapcsolatban élünk és ha esetleg a páromnak van egy hét szabadsága , akkor nem szeretném hogy amiatt ne találkozzon mindenkivel aki fontos neki az életében, mert a barátnőjét egy ember nem szereti ..

De valoszinuleg igazad van és nem való nekem kapcsolat mert azt nezem,hogy jóban legyek a parom szeretteivel....

Köszönöm mindenkinek a válaszát azt hiszem egyedül öregszem

2018. aug. 26. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt most egy személyről beszélünk a haveri körből. A többiekkel jóban vagy, nem? Pont az a ritka, ha valaki párja minden haverjával kijön.

Ugyanez igaz lesz majd egymás rokonaira is.

2018. aug. 26. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Majd ő beosztja az idejét, ha akarja rád szánja ha akarja akkor a baráti társaságára.

Nem értem, hogy a távkapcsolat hogyan jön ide. Azért kell ilyen instant életet élni? Mindenki mindenkije gyűljön össze a szabadságok alatt egy helyen?

Nem azért nem való neked a kapcsolat mert szeretnél jóban lenni a társaságával, hanem azért mert messze nem kezeled helyén a kapcsolatot és az ő baráti társaságának akarsz megfelelni.

NO nem baj, majd egyszer felnősz aztán rájössz a dolgokra.

2018. aug. 26. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Én meg falra mászok a hozzád hasonló nyomulós Marcsiktól.

Miért kéne jópofiznom bárkivel is, csak mert ő úgy akarja? :D

Vicc, szállj le a csajról és ne akarj görcsölsen bevágódni nála, mert csak még jobban lejáratod magad.

2018. aug. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!