Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez kell nektek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez kell nektek? Minden rosszindulat nélkül akinek hasonló egyén a barátja mondja már el hogy mit lát benne?

Figyelt kérdés

Mi vezeti arra a fiatal lányokat, hogy ilyen fiúkkal eggyütt legyenek?

Ma történt, hogy indultam volna el és amikor szálltam be az autóba odaszólt valamit egy fiatal gyerek. Mondott valamit és el kezdtek röhögni természetesen nem szálltam be megkérdeztem, hogy min mulatnak ilyen jól erre felpattant egy kis tökmag és elkezdett kiabálni hogy gondolom imponáljon a csajoknak. Ekkor megfordultam és elindultam erre a gyerek belerúgott egyet a kerékbe! Kapott egy kicsit, hogy tuggya hol a helye és erre én lettem a szemét aki kötöszködött! Nem értem, hogy mit látnak a mai lányok ezekbe a fogpiszkálónyi gyerekebe ecsethajal meg feszülős rózsaszín

pólóval? Ja mert az fontos mert az a menő...de ha meg kell védeni a nőt vagy támogatni akkor holvannak?

2018. júl. 24. 21:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
32%
A gyereknek is "minden rosszindulat nélkül" húztál be, te ősbunkó? Egyem azt az érzékeny lelkedet.
2018. júl. 24. 21:19
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jól tetted, ezen kívül igazad van.
2018. júl. 24. 21:21
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Férfiként én sem értem mit esznek a csajok ilyen p.ö.csmagokon.
2018. júl. 24. 21:22
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem szívlelem én se a mai kor pasijait. Nyomokban tartalmaznak csak férfit (tisztelet a kivételnek). Szóval a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni, de szerintem is nagyon gázosak a kis ecsetfejű egy szál bél fiúcskák.
2018. júl. 24. 21:23
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Proli rétegekben ez számít, főleg a tizenéveseknél. Ne aggódj, ezeknek a díszpintyeknek is a hasonló proli szolis vihorászós 16 évesek kellenek. Szóval megvan a maguk köre. Csakúgy, mint a hasonló szinten lévő romáknak.
2018. júl. 24. 21:23
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak ez a “tuggya” szó fogott meg.
2018. júl. 24. 21:24
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem! Ő rugdosta az én autómat és illetett szép szavakkal!
2018. júl. 24. 21:25
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
Jól tetted hogy bevertél neki,kár hogy nem köpted szemen. Én sem bírom az ilyen nagypofájú férgeket. Volt nekem is dolgom ilyen kis hülyegyerekel.
2018. júl. 24. 21:29
 9/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
57%
Kis taknyos, legközelebb verd orrba.
2018. júl. 24. 21:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden rosszindulat nélkül te miért foglalkozol az olyan lányokkal, akiknek ilyen pasik az esetei?

Komolyan néha az az ember érzése itt, hogy azt hiszitek, hogy ha egy bizonyos nőnek bejön egy férfitípus, akkor az mindenkinek bejön. Nem. Nem tudom, hogy miért érdekel egyáltalán, hogy az "ecsethajú" parasztnak volt barátnője. Nyilván megtalálta zsák a foltját, szóval miért zavar? Akarnál olyan nőt, akinek ez kell?

Normális nő nem jönne össze vele, szóval miért kéred számon minden egyes nőn?

2018. júl. 24. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!