Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez kell nektek? Minden rosszindulat nélkül akinek hasonló egyén a barátja mondja már el hogy mit lát benne?
Mi vezeti arra a fiatal lányokat, hogy ilyen fiúkkal eggyütt legyenek?
Ma történt, hogy indultam volna el és amikor szálltam be az autóba odaszólt valamit egy fiatal gyerek. Mondott valamit és el kezdtek röhögni természetesen nem szálltam be megkérdeztem, hogy min mulatnak ilyen jól erre felpattant egy kis tökmag és elkezdett kiabálni hogy gondolom imponáljon a csajoknak. Ekkor megfordultam és elindultam erre a gyerek belerúgott egyet a kerékbe! Kapott egy kicsit, hogy tuggya hol a helye és erre én lettem a szemét aki kötöszködött! Nem értem, hogy mit látnak a mai lányok ezekbe a fogpiszkálónyi gyerekebe ecsethajal meg feszülős rózsaszín
pólóval? Ja mert az fontos mert az a menő...de ha meg kell védeni a nőt vagy támogatni akkor holvannak?
Minden rosszindulat nélkül te miért foglalkozol az olyan lányokkal, akiknek ilyen pasik az esetei?
Komolyan néha az az ember érzése itt, hogy azt hiszitek, hogy ha egy bizonyos nőnek bejön egy férfitípus, akkor az mindenkinek bejön. Nem. Nem tudom, hogy miért érdekel egyáltalán, hogy az "ecsethajú" parasztnak volt barátnője. Nyilván megtalálta zsák a foltját, szóval miért zavar? Akarnál olyan nőt, akinek ez kell?
Normális nő nem jönne össze vele, szóval miért kéred számon minden egyes nőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!