Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ez kell nektek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez kell nektek? Minden rosszindulat nélkül akinek hasonló egyén a barátja mondja már el hogy mit lát benne?

Figyelt kérdés

Mi vezeti arra a fiatal lányokat, hogy ilyen fiúkkal eggyütt legyenek?

Ma történt, hogy indultam volna el és amikor szálltam be az autóba odaszólt valamit egy fiatal gyerek. Mondott valamit és el kezdtek röhögni természetesen nem szálltam be megkérdeztem, hogy min mulatnak ilyen jól erre felpattant egy kis tökmag és elkezdett kiabálni hogy gondolom imponáljon a csajoknak. Ekkor megfordultam és elindultam erre a gyerek belerúgott egyet a kerékbe! Kapott egy kicsit, hogy tuggya hol a helye és erre én lettem a szemét aki kötöszködött! Nem értem, hogy mit látnak a mai lányok ezekbe a fogpiszkálónyi gyerekebe ecsethajal meg feszülős rózsaszín

pólóval? Ja mert az fontos mert az a menő...de ha meg kell védeni a nőt vagy támogatni akkor holvannak?

2018. júl. 24. 21:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Nem, ütlegelést maximum az érdemel, aki elsőként üt/támad. Minden mást el lehet intézni szavakkal." Na akkor pont megérdemelte, hiszen ő ütött illetve rugott először a kerékbe :) Szavakkal ellehet intézni mindent, ja 10-ből 2 embernél kb. Aki kötekedni akar az kötekedni is fog. Szerencsére belém még nem kötöttek belém ilyen kis ecsethajú senkik, remélem nem is fognak, semmi kedvem tárgyasokra járni miattuk.
2018. júl. 24. 23:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Bár így belegondolva lehetett volna barátságosabb is a kérdező és elvihette volna az ecsetfejűt a városban egy körre...szájában a vonóhoroggal. :)
2018. júl. 25. 00:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem vagyok roma és nem is ismerkedem tipik sztereotíp cigányokkal. Szóval rossz embert kérdezel.
2018. júl. 25. 02:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Gondolom, a csajok is hasonló kaliberűek voltak.

Csak annyit tudok rá mondani, hogy zsák a foltját...

Amúgy jól tetted, hogy nem hagytad magad.

22/N

2018. júl. 25. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!