Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen végzettséget vártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen végzettséget vártok el egy férfitől, illet összejönnétek egy munkás emberrel, vagy akár egy segédmunkással, aki minden nap koszos munkát végez?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek ilyen téren elvárásaim. Az embereket nem a munkájuk határozza meg.
2018. szept. 29. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó egy munkásember is, ha értelmes, intelligens, művelt, lehet vele beszélgerni, több napra eljárni, igényes.
2018. szept. 29. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen a személyisége.

Én pl sokat olvasok,( szépirodalom és szakkönyvek egyaránt) rengeteg dolog érdekel, több hobbim van.

Ha nem lenne közös témank, megette a fene az egészet. Ha "" butábbnak"" érezném, az mindkettőnknek rossz lenne.

Ha ilyen téren passzolnánk, és ő szeretné a munkáját, plusz nem lenne heti hét nap hullafáradt miatta, akkor nem zavarna :)

2018. szept. 29. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Párom most "csak" raktáros egy fém gyárban ami irtó mocskos. Nem érdekel mert közben fejlõdik, továbbtanul, nem ott akar megöregedni, nyitott gondolkodású, ad magára, alkoholt nem iszik ezért a szesz imádó kollégái nem tudták beszippantani. Egyszerûen úgy fogom fel most ez van s nem büdös neki a munka, tisztességesen dolgozik csak nem igen lehet minimál bérbõl élni s büszke vagyok rá keményen dolgozik nem a csodát várja.
2018. szept. 29. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Férfiként elgondolkodtam... Komolyan számít ez? Mi az, hogy elbeszélgetni el tudtok e komolyabban? Ez függ ettől (végzettségtől)? Normális esetben én a párommal nem a hivatásomról akarok beszélgetni, hisz nem szívesen viszem haza a munkát úgymond. Diplomás mérnökként amúgy sem a bode diagramokról beszélgetnék randikon. Ha a lány eladó egy virágboltban, vagy főkönyvelő egy cégnél, nekem az teljesen mindegy. Emberileg szeressük egymást, ne végzettségek alapján. (31/F)
2018. nov. 2. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!