Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen végzettséget vártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen végzettséget vártok el egy férfitől, illet összejönnétek egy munkás emberrel, vagy akár egy segédmunkással, aki minden nap koszos munkát végez?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki az, nem zavar, de ha az is akar maradni és fejlődni nem szeretne, akkor az már zavarna. Jártam 1 évig valakivel, aki gyárban dolgozott, megőrültem attól, hogy én tanultam és fejlődtem, ő meg max. kajált a tv előtt, de semmi motivációja nem volt arra, hogy a jövőben máshol legyen.
2018. szept. 29. 17:08
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem jönnék össze, mert a fizikai munkában elgyötört test miatt sosem lenne szex csak a mosógép járna a 2-3 váltás munkáscuccal hévégén, de egy orvossal sem jönnék össze mert folyton ügyel és csipkedi a nővérkék fenekét, egy irodistával sem mert idegbeteg lesz az összezártságban, a határidők és a lenyomó főnökei miatt, egy vidám egyetemista is veszélyes mert ott vannak ugye a gondtalan kisliba csopitársai, az egyenruhások bármennyire vonzóak de naponta életveszélybe sodródhatnak, a szellemi szabadfoglalkozásúak meg mind drogosok( alkohol, pia, cigi),a tanárok agya elzápul a neveletlen mai fiatalok miatt (mindenki hülye fiatalon,is), a többi foglalkozás nem jut eszembe, ki marad?
2018. szept. 29. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Minimum az érettségit elvárom egy pasitól. Ha az a segédmunkás állás csak átmeneti, mert a szakmájában nem talált munkát oké. De, hogy állandóan segédmunkás legyen, bocsi, nálam kevés.

A gyári munkással, áruházláncban dolgozókkal nincs bajom.

2018. szept. 29. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Mivel a párom pont egy ilyen munkás, és mint kuderült róla, van ideje "koszosan és fáradtan" még más nőhöz is, ezért összejönnék egy ilyen emberrel. IGEN
2018. szept. 29. 17:33
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Hadd válaszoljak a másik oldalról: nem büfé szakos diplomás férfiként minimum nem büfé szakos diplomás nőt várok el. Ugye korrekt kérés, hölgyek?
2018. szept. 29. 17:39
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Senki nem kéne, aki "büfészakoz". Aki eszerint válogatja meg az embereket, az nem azt nézi, hogy boldog legyél, hanem azt, hogy jól keress.

2 diplomám van, nem a szőlő savanyú, csak fájdalmas a bunkóság sokszor.

2018. szept. 29. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki azt vár el a másiktól, amit akar. Szíve joga. De ha az elvárásainak mérten nem talál párt, akkor kénytelen lesz lejjebb adni az igényeit, ha márt szeretne magának. Remélem ebben is benne vagy, ha nem találsz ugyanolyan nem büfészakos diplomás csajt magadnak.

2018. szept. 29. 17:42
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

ui.: Egyébként nem lehet mindenki jogász, orvos, agysebész, mérnök..stb Nem vagyunk egyformák, különböző képességekkel rendelkezünk.

És mi van, ha valaki az általad említett "büfé szakot" elvégzi, de azért, mert ő az szeretne lenni? És mikor elvégezte, kap munkát és élvezi amit csinál, az már baj?

2018. szept. 29. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
#5: a-a, nem azt nézem, hogy mennyit keres a nő. A diplomát a szellemi nívó miatt várom el. A tanultabb, műveltebb és nem utolsósorban, az érzelmi intelligenciát tekintve fejlett nők indítanak be.
2018. szept. 29. 17:46
 10/15 anonim ***** válasza:
16%
#5: korrekt. Peldaul en is teljesitem es meg sokan.
2018. szept. 29. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!