Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már tényleg semmilyen kétkezi munkás nem kell a nőknek?
Figyelt kérdés
Régebben egy autószerelő például szexinek számított.
A környezetemben sok diplomás nőnek van szakmunkás párja, sokan még jobban is keresnek, mint a barátnőjük.
Miért ennyire elutasítóak a mai lányok azokkal szemben, akik nem végeztek valami jól hangzó egyetemi szakot?
2018. febr. 8. 00:06
1/22 anonim válasza:
Azért, mert senki nem kíváncsi arra, hogy te fáradt vagy és nincs kedved semmihez. A fizikai munkások meg általaban fáradtak és még beszélgetni sem lehet velük.
2/22 anonim válasza:
"A környezetemben sok diplomás nőnek van szakmunkás párja" - most ezzel ellentmondasz a fo kerdesednek sztem. :)
3/22 anonim válasza:
Milliomos, egyetemet végzett vállalkozó vagyok, és nincs nőm. Ennyit erről
4/22 A kérdező kommentje:
*40-50-es nőkre értettem. A huszonéveseknek nem elég jó a szakmunkás. Régebben nem voltak fáradtak, vagy mi.
2018. febr. 8. 00:18
5/22 anonim válasza:
Fizikai faradtsag ki pihenhetobb mint a szellemi . Szerintem lehet kedve aok mindenhez eg y fizikai munkasnak is es jobb kondiban van mint aki az irodaban legelteti a segget es hetente 1 xer elmegy kondiba de oda is csak nezelodni jar tobbynire ..
6/22 anonim válasza:
27 éves vagyok, a párom csőszerelő. 3 éve vagyunk együtt és most várjuk az első babánkat. Ennél boldogabb nem is lehetnék.
7/22 anonim válasza:
Nekem az előző párom villanyszerelő volt például, semmi bajom nem volt vele.
8/22 anonim válasza:
#7 vagyok.
Ja, és 21 éves vagyok :D
9/22 anonim válasza:
Nincs azokkal semmi baj.
Sőt az olyan töbre tudja értékelni a dolgokat.
Mellesleg ha valaki szeret valakit nem zavarja mit dolgozik a másik
a munka nem szégyen
24 éves L.
10/22 anonim válasza:
Nekem eddig minden faszim komuves volt, a mostani villanyszerelo.
Egy mai fiatal lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!