Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/28 anonim válasza:
Nagyon sok lány van, akinek ez már túl sok, de sok olyan is akad, akinek bejön. A válaszom az, hogy nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik. Felesleges olyat keresni.
2/28 anonim válasza:
Nekem biztos nem :)
Amúgy is befigyel a cucc ezen a szinten.
3/28 anonim válasza:
Aztaqva...😵😵😵
Borzalmas, ijesztő. Arca se helyes.
4/28 anonim válasza:
irritálnak az egoisták, képes vagyok a falra mászni az olyan pasiktól, akik minden olyan dologba belenéznek, ami tükröződik.
5/28 anonim válasza:
Hát, ha az agyára is annyit gyúrt, mint a testére, akkor talán. Mondjuk az arca kicsit nyáli, de vkinek ilyen tetszik.
6/28 anonim válasza:
Ez már túl sok szokott lenni nekik
7/28 anonim válasza:
Az arca nem rossz, de nem bírom, mikor ilyen aszott a bőrük, teljesen rá van fonnyadva az izmaira, ilyen tapintani és látni is egyaránt visszataszító.
8/28 anonim válasza:
Az álompasi számomra elsősorban agyra gyúe, emellett pedig szimpatikus is. A linkelt férfi ugyan megtestesít egy férfias ideált, ezért biztos sok nő szemében álompasi, de mivel nekem egyáltalán nem szimpatikus, ezért nem álompasi a szememben.
23/N
9/28 anonim válasza:
Az arca helyes szerintem, de a teste... Ez az eres dinnyehordó kinézet nekem már taszító. De hát ízlések és pofonok na.
10/28 anonim válasza:
Te jó ég, dehogy. Ez nagyon sok. Stalonenak még elnézném a kidülledt ereket, de neki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!