Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb. ő az álompasi a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. ő az álompasi a nőknek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. febr. 3. 16:14
1 2 3
 21/28 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Úgy néz ki, mint ha a feját CGI-jal szerkesztették volna rá a testére vazz....

Sokkal vonzóbb nekem a másik belinkelt pasi. Nem szeretem az ilyen dinnyekarú pasikat.

2018. febr. 3. 19:21
 22/28 anonim ***** válasza:

Túl izmos, inkább ne legyen rajta izom, mint, hogy ilyen legyen.

24L

2018. febr. 3. 21:15
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez már túl sok. Másik dolog, hogy az ilyen testtel jár egy bizonyos fajta személyiség és életstílus is, és az nem a hétköznapi embernek való.

De szerencsére létezik ugyan ez a verzió nőben is, látszik is a képein, hogy megtalálták egymást egy hozzá hasonló nővel, szóval semmi gond.

2018. febr. 3. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
45%

Ha már feltétlenül kell álompasit mondani (bár a párom, aki életem szerelme kicsit sem hasonlít hozza), akkor Tom Hardyt mondanám. Testre és arcra is nagyon bejön a tetkókat leszámítva. A személyiségéről kb semmit nem tudok,csak hogy nagy kutyabarát, ami nálam óriási plusz pont.

[link]

2018. febr. 3. 21:34
 25/28 anonim ***** válasza:

# 20-as XD jót nevettem

És miközben nevettem, az jutott eszembe, hogy számomra mennyivel szexibb a jó humor, mint az ilyen izmok :-/ A csupaszsága sem jön be...

De ettől függetlenül minden tiszteletem az övé, minden bizonnyal sok-sok önuralom és kitartás kell ennek az eléréséhez.

Személyszerint én az alábbi külsőt gondolom a leginkább vonzónak:

[link]

2018. febr. 3. 22:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Neeeeeeeem úristen
2018. febr. 3. 23:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Szent isten, hozzá se bírnék nyúlni. És az arca is ronda.
2018. febr. 4. 00:30
 28/28 anonim válasza:
Fúj. 17/L
2018. márc. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!