Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki, mint ha a feját CGI-jal szerkesztették volna rá a testére vazz....
Sokkal vonzóbb nekem a másik belinkelt pasi. Nem szeretem az ilyen dinnyekarú pasikat.
Túl izmos, inkább ne legyen rajta izom, mint, hogy ilyen legyen.
24L
Ez már túl sok. Másik dolog, hogy az ilyen testtel jár egy bizonyos fajta személyiség és életstílus is, és az nem a hétköznapi embernek való.
De szerencsére létezik ugyan ez a verzió nőben is, látszik is a képein, hogy megtalálták egymást egy hozzá hasonló nővel, szóval semmi gond.
Ha már feltétlenül kell álompasit mondani (bár a párom, aki életem szerelme kicsit sem hasonlít hozza), akkor Tom Hardyt mondanám. Testre és arcra is nagyon bejön a tetkókat leszámítva. A személyiségéről kb semmit nem tudok,csak hogy nagy kutyabarát, ami nálam óriási plusz pont.
# 20-as XD jót nevettem
És miközben nevettem, az jutott eszembe, hogy számomra mennyivel szexibb a jó humor, mint az ilyen izmok :-/ A csupaszsága sem jön be...
De ettől függetlenül minden tiszteletem az övé, minden bizonnyal sok-sok önuralom és kitartás kell ennek az eléréséhez.
Személyszerint én az alábbi külsőt gondolom a leginkább vonzónak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!