Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb. ő az álompasi a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. ő az álompasi a nőknek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. febr. 3. 16:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jaj nem nem nem
2018. febr. 3. 17:17
 12/28 anonim ***** válasza:
Arcra jóképű, és szeretem, ha egy férfi erős, izmos, de ez a szint nekem már sok. Persze biztos van, akinek bejön.
2018. febr. 3. 17:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, álmodtam már szebbet is, azt kell, hogy mondjam.

Sokkal jobban örülnék egy kicsit "puhább", de izmos alkatnak, aki nincs ennyire lecsupasztva. Ez amúgy is fenntarthatatlan és nem is a legegészségesebb, azt meg nem fogom hallgatni, hogy 2 gram szénhidrát miatt hisztizik, meg viszi magával a kis kajásdobozait, pedig én is benne vagyok az edzésben eléggé és figyelek is a diétámra. De ez nekem már nem vonzó. Milliószor egy ilyen:

[link]

Nekem ez az alkat a tökéletes egy férfin.

2018. febr. 3. 17:40
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ő már túl izmos,persze nem rúgdosnám ki az ágyamból :) Ha csak a külsőt nézzük,mai napig a kedvencem aerosmith cryin című klipjéből a szőke traktoros fiú :) 30+N
2018. febr. 3. 17:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
De ocsmány :D
2018. febr. 3. 17:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a test tipikusan olyan, mint a bszottnagy, dús szakáll (tudod, amiből úgy kell kivadászni a szájat). Csak a férfiak hiszik, hogy tetszik a nőknek. A nők többsége elkívánná a pokolba az ilyen képződményeket.
2018. febr. 3. 17:59
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem biztos nem :D Szeretem az izmos pasikat, de ez már nem tetszik... ráadásul nem is helyes egyáltalán
2018. febr. 3. 18:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennek mikor van ideje randizni? Edzés-edzés-csirkemellzabálás-edzés-csirkemell-edzés. Tisztelet a kivételnek, de sok gyúrós annyira beszűkült, hogy csak a táplálkozásról meg az edzésről tud beszélni. "Váá, gecc, a Renátó aszondta, százhússzal szériázik, vazze, de érted, közbe' alig tudja betolni a csirkemellet... mit iszol? Epres fehérjeital? Váá, gecc, én csokisat szoktam, érted."
2018. febr. 3. 18:16
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
A barátnője gyönyörű, ő se rossz pasi, hétköznapokban nem ennyire szálkás, a ruhás képein is normálisan néz ki.
2018. febr. 3. 18:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezen úgy festenék, mint egy zsíros meztelen csiga a kemény kavicsokon.
2018. febr. 3. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!