Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ennyire hasonló az ízlésük?
Én is belinkelném a srácot, aki tetszik nekem, de az sértené a személyiségi jogait. Így lehet, hogy inkább keresek valami színészt, aki hasonlít rá, csak hogy körülbelülre tudjátok, milyen.
(Öhhmmmm, egyik általam ismert színészre sem hasonlít...)
Hát ezen a képen még majdnem nekem is tetszik, pedig heteroszexuális vagyok és férfi.. :D
Nem tudom miért csodálkozol, arányos, karakteres arca van, szép szemei, férfiasak a vonásai, izmos testalkatú, kár tagadni hogy nagyon jól néz ki. Egyértelmű, hogy ilyesmi külső fog imponálni a nők többségének. :)
Nem, tudom, lehet, hogy nem egy csatornát nézünk, de elég sok ilyen jellegű kérdést láttam, és én meg pont azt tapasztaltam, hogy sokféle különböző karakterű férfit szoktak linkelni.
Most csak kerestem egy ilyen kérdést találomra - még csak nem is olyat sikerült, mint amikre emlékszem kifejezetten nagy szórással - a kigyúrt macsótól a nagyon feminin férfiig, nőiesen lágy arcvonásokkal és olyan testalkattal, hogy egy átlagos nő jó eséllyel lenyomna szkanderban. xD
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!