Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek ennyire hasonló az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ennyire hasonló az ízlésük?

Figyelt kérdés
Akárhány ilyen kérdés van, hogy "Linkeljetek olyan pasit, aki tetszik nektek", a válaszolók háromnegyede belinkeli Chris Hemsworthot és Ryan Goslingot...
2018. jan. 24. 23:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

#10 pont azon kérdést olvasva gondolkoztam el, hogy jéé hát már megint a linkelt férfiak 3/4 része borostás vagy 1-2 cm es "szakállú"". Amúgy ott van Chris a linkek között xD.

Szerintem mindkét nem sablonos sémákat követ többségbe(60-80%-uk). Azért jó látni, hogy a válaszok közt tényleg van lányos arcú meg ilyen-olyan, még ha kisebbségbe. (Azért kiváncsi lennék a válaszolok között hányan hoznak egy Scarlet Johanson szintet pl, ha már a jó pasi Chrisnél kezdődik (persze tudjuk nem elvárás volt a kérdés csak jó pasi linkelés, de hát ezt a szintet kinézetileg nem üti meg a férfiak 90%-a, szóval akkor itt mindenki beéri a szamárral?))

2018. jan. 25. 02:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, de még ha nem így lenne, akkor sem érdekelne, ha valaki ezt kifogásolja. Nem fog senkinek sem az ízlése megváltozni, és ha tetszik, ha nem, akkor is mindenki olyannal fog összejönni, aki tetszik neki. Kapcsolatban vagyok, de ha nem így lenne, változatlanul szóba nem állnék ilyenekkel, akik kifogásolják, hogy ilyen vagy olyan férfiak tetszenek nekem. Semmi értelme a kérdésnek.
2018. jan. 25. 03:24
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
11: ebből is látszik hogy a külső nem minden, és attól hogy egy pasi nem 10/10-es külsejű, még lehet tökéletes partner.
2018. jan. 25. 04:47
 14/27 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom hogy nem.
2018. jan. 25. 05:18
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most beülök a sarokba a Dylan O'brienemmel :(

Amúgy lehet, hogy csak ugyanazok veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak az ilyen kérdésekre, és azért van ennyiszer felsorakoztatva ryan gosling..

2018. jan. 25. 05:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is egy-két rajongójuk belinkelgeti a képeiket. Nekem teljesen más karakterek jönnek be, de nem linkelgetek képeket és nem is példálózok színészekkel.
2018. jan. 25. 05:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Én válaszoltam a linkelt kérdésre. Számomra a férfiak akiket linkeltem jól néznek ki, mégis a párom egyikre se hasonlít (kisfiús arcú, magas, vékony), és hozzá vonzódom leginkább, nem a színészekhez.

Ez szerintem olyan, hogy ha a férfiakat megkérdezzük legszebb nő témában, lehet hogy belinkelik Palvin Barbit, de közben átlag Julcsáért epekednek a való életben.

2018. jan. 25. 07:18
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez egyenízlés kérdése. Inkább arról szól, hogy mindkettő veszett jól néz ki kb mindenféle egyetemes skálán.
2018. jan. 25. 08:17
 19/27 anonim ***** válasza:
Mint ahogy a férfiak 90%-a belinkel egy nagyon vékony, barna hajú, 25 év körüli lányt.
2018. jan. 25. 08:44
 20/27 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem csak arról van szó, hogy a gyk-n is sok a magányos macskásnő vagy muszáj-szingli, akiknek a való életben nem jön össze, csak szökőévenként egy pasas. Ezért aztán marad az álomvilág az épp futtatott színésszel. Mint ahogy az itteni kocka, barátnőtlen pasasok is forgatják a szemüket a csinos lányokra, és csak a szupermodell nőket tartják jó nőnek.
2018. jan. 25. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!