Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ennyire hasonló az ízlésük?
#10 pont azon kérdést olvasva gondolkoztam el, hogy jéé hát már megint a linkelt férfiak 3/4 része borostás vagy 1-2 cm es "szakállú"". Amúgy ott van Chris a linkek között xD.
Szerintem mindkét nem sablonos sémákat követ többségbe(60-80%-uk). Azért jó látni, hogy a válaszok közt tényleg van lányos arcú meg ilyen-olyan, még ha kisebbségbe. (Azért kiváncsi lennék a válaszolok között hányan hoznak egy Scarlet Johanson szintet pl, ha már a jó pasi Chrisnél kezdődik (persze tudjuk nem elvárás volt a kérdés csak jó pasi linkelés, de hát ezt a szintet kinézetileg nem üti meg a férfiak 90%-a, szóval akkor itt mindenki beéri a szamárral?))
Akkor most beülök a sarokba a Dylan O'brienemmel :(
Amúgy lehet, hogy csak ugyanazok veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak az ilyen kérdésekre, és azért van ennyiszer felsorakoztatva ryan gosling..
Én válaszoltam a linkelt kérdésre. Számomra a férfiak akiket linkeltem jól néznek ki, mégis a párom egyikre se hasonlít (kisfiús arcú, magas, vékony), és hozzá vonzódom leginkább, nem a színészekhez.
Ez szerintem olyan, hogy ha a férfiakat megkérdezzük legszebb nő témában, lehet hogy belinkelik Palvin Barbit, de közben átlag Julcsáért epekednek a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!