Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már tényleg semmilyen kétkezi munkás nem kell a nőknek?
Régebben egy autószerelő például szexinek számított.
A környezetemben sok diplomás nőnek van szakmunkás párja, sokan még jobban is keresnek, mint a barátnőjük.
Miért ennyire elutasítóak a mai lányok azokkal szemben, akik nem végeztek valami jól hangzó egyetemi szakot?
Dehogynem. Nem a végzettsége, munkája a mérvadó egy férfinek, hanem a viselkedése,a kisugárzása, stb...
És igen,most is akadnak szexi autószerelők:)
Azok a nők akik nem elégszenek meg egy szakmunkás pasival azoknak milliméterre pontosan meg van tervezve a jövőjük, nem az érzés számít, hanem a kiszámítható jövő. Sajnos ilyen ez a mai világ.
40/N.
Ez így nem igaz. Munkahelyen vannak vannak fiatal szakmunkás jófej, nyitott, ügyes srácok és ugyanúgy van barátnőjük, mint a gyakornokoknak és diplomás pályakezdőknek.
És van fiatal félénk mérnök is, mint pl én aki félénk, zárkózott és emiatt értéktelen, nem kell.
Még szerencse, hogy vannak szakmunkás nők is. Akadnak nagyon dekoratív darabok eladók, ápolónők között is.
Nyilván az autószerelő pasik nem a munkásruhájukban, meg az olajos kezükkel lesznek vonzók, de otthon ők is tudnak jól ápoltak lenni, viszont, ha valami férfimunka akad a háznál nem fordul ki a kezükből egy egy szerszám.
Én régimódi felfogású vagyok, szeretem, ha megmaradnak a férfi-női szerepek kapcsolaton belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!