Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy irodás lány járna egy egyszerű munkással?
Szerinted az irodás lányok egységes személyiséggel rendelkeznek, hogy erre így általánosságban lehetne mondani valamit?
Egyébként meg "irodás" munkakör alatt egy titkárnőt vagy egy assziszenst értesz, vagy egy DevOps fejlesztőt, esetleg egy pénzügyi kontrollert? Nem mindegy.
# 1
Azt azért nem mondanám, de mindkettő megterhelő.
10 óra szellemi munka után felüdülés egy kis edzés, 10 óra fizikai munka után azért ez nem mondható el.
Nálunk pont ez a szituáció, sosem néztem le aki ilyet dolgozik,sőt. Engem az érdekelt,hogy normális legyen, tudjunk beszélgetni. Ha megyünk valahova nyilván teljesen hétköznapi viseletben jelenik meg.
De nekem még sokszor tetszik is,ha koszosan jön haza. Nekem valamilyen szinten ez IS a férfiasság jelképe.
Egyébként ha már az anyagi részt is felhoztad,sok építőipari munkás sokkal jobban keres,mint egy irodista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!