Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy irodás lány járna egy egyszerű munkással?
Figyelt kérdés
Vagy pl.: A lány,: Egészségügyis,pénztáros,laboros.stb járna egy egyszerű pl:földmunkással aki mindennap sáros/olajos izzadt munkásruhában van munkaidejében az utcán is îgy járkál. Mîg ő civilben/köpenyben tisztán. És a fizetése egyforma lenne vagy a nő picivel többet keresne. A férfi fizikálisan kinlódik a nap végén fáradt/kimerült lenne. A lány nem, max fejben szellemileg. Egyébként a férfi munkaidején kívűl divatos,igényes és általában mindig van pénze. Mindig is érdekelt vajon az ilyen nők lenézik az efajta férfiakat? Kíváncsian várom a válaszokat2018. febr. 24. 19:27
11/27 anonim válasza:
Nem trollkodásból,de azt,hogy végre egy olyan pár ahol mind a két fél tisztességesen dolgozik.
12/27 anonim válasza:
Ha téged szeret, ha együtt vagytok, pont magasról tenni fog arra, hogy mások mit gondolnak.
Ha meg nem, akkor össze se jön veled.
13/27 anonim válasza:
De koszosan miért akarod a másikat is összekoszolni?
14/27 anonim válasza:
Nyilván nem várja el tőled senki, hogy fehér ing legyen rajtad a munkában. Ami kosszal jár, az kosszal jár! A lényeg, hogy rendesen fürödj.
Van, akinek szexi amúgy a dolgos férfi.
15/27 anonim válasza:
Nekem az lenne a baj,h faradtan jon haza hozzam es nincs szex .
N
16/27 A kérdező kommentje:
13: mert jól esik megölelni azt a nőt akit szeretek, de össze koszolni nem szeretném, 15: a szexel nem lenne gond, még fáradtan sem)
2018. febr. 24. 20:16
17/27 anonim válasza:
Nyilván, de ha nyakig sáros vagy, csak vissza tudod fogni magad. Vagy dzsuvás ruhában menjen vissza dolgozni?
18/27 anonim válasza:
Asszisztensként, napi 10 órát dolgozva, csicskázva 70ezret kerestem nettó. Szerinted-ha olyan gyökér alkat lennék- kit is kellett volna lenéznem így? :D
Mondjuk az bájos, ahogyan szembeállítod a munkaköröket enyhén degradálva a csajok melóját. Nyilván teljesen más a kettő, de nem kéne őket ennyire lenézni. Inkább te nézed le ezeket a nőket.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem nem, inkább vissza fognám magam. Nem szeretném leégetni hogy sáros/olajos))
2018. febr. 24. 20:31
20/27 anonim válasza:
Bocs most olvastam el a többi válaszod. Hát szerintem normális ember levágja, hogy a fizikai munka sokszor szennyeződéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!