Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy irodás lány járna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy irodás lány járna egy egyszerű munkással?

Figyelt kérdés
Vagy pl.: A lány,: Egészségügyis,pénztáros,laboros.stb járna egy egyszerű pl:földmunkással aki mindennap sáros/olajos izzadt munkásruhában van munkaidejében az utcán is îgy járkál. Mîg ő civilben/köpenyben tisztán. És a fizetése egyforma lenne vagy a nő picivel többet keresne. A férfi fizikálisan kinlódik a nap végén fáradt/kimerült lenne. A lány nem, max fejben szellemileg. Egyébként a férfi munkaidején kívűl divatos,igényes és általában mindig van pénze. Mindig is érdekelt vajon az ilyen nők lenézik az efajta férfiakat? Kíváncsian várom a válaszokat

2018. febr. 24. 19:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Istenem, ekkora balféket. Téged jobban zavar, hogy melós vagy, mint a csajod, ebben 1000%-ig biztos vagyok. Miért nem mész el könyvelőképzésre, vagy nem tudom, ha te ennyire letargiában vagy emiatt?
2018. febr. 24. 20:31
 22/27 A kérdező kommentje:
De valamiért kerülnek a hölgyek ha tudják hogy munkás vagyok
2018. febr. 24. 20:36
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha érti a humoromat, rugalmas és tájékozott, akkor lehet fizikai munkás is,mondom diplomásként.
2018. febr. 24. 21:00
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
Igen, jól látod Kérdező! Manapság nem menő munkásnak lenni. A legtöbb fiatal ha teheti (vagy a szülőktől elvárás) egyetemre megy. Én, tapasztalatból mondom,az ülő munka kellemesebb. Ami pedig nagy előny az ember úgy megy haza, hogy fizikailag nem fáradt. Azt azért nem mondom,hogy nincs esélyed, nem juthat minden lánynak királyfi, főleg ha egy bizonyos kort elhagynak. Szerintem tanuljál valamit, lehet ez szakma is, masszőr, eladó vagy legyél sofőr ha jól vezetsz. Jobban is fogod érezni magad a bőrödben meg az ismerkedésben is szerencsésebb leszel. (nő vagyok)
2018. febr. 24. 21:06
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Párom autószerelő/lakatos, nem éppen tiszta nznkák ezek. Még egyszer sem fordult elő, hogy napközben/munkaidőben találkoztunk volna, így sose tud összekoszolni. Én amúgy tanár vagyok, nagyra becsülöm a szakértelmét.
2018. febr. 24. 23:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Én ügyvédi irodában dolgozom, párom építőiparos. Addig nincs gond, míg megvan a normális értékrend, közös érdeklődés.
2018. febr. 25. 10:32
 27/27 anonim ***** válasza:

Aki engem azért elutasít, mert kinn húzom az igát a földeken a traktorral, azt nem fogom sajnálni.

Nem passzolnánk egymáshoz.

Nyugodtan lakjon a koszos, büdös budapesti belvároskában, és görnyedjen egy képernyő előtt órákig, míg én kimegyek a telekre, dolgozom, és élvezem a nyugit ;)

Hülye p***-k, sajnos tele van velük az ország.

2018. febr. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!