Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit varnak a reszeges kozmunkasok a boltban dolgozo csajoktol?
Rendszeresen latom, hogy elottem a sorban olyan szerenadot es udvarlast lenyom nemelyik kozelben dolgozo kozmunkas a dolgozo lanyoknak, hogy csak nezek.
Ezekrol az oreg, budos,3 fogu, egyedulallo, nem tiszta elmeju es fantaziaju ,snapszos munkasokrol beszelek, akik meg az utcan is beszologatnak lanyoknak, es utanuk futtyognek. Olyan pofatlan dolgokat tudnak mondani szerencsetlen lanyoknak, hogy agyam eldobom, redszresen hallom a sorban. Mit varnak ezek , de komolyan?
Hogy hanyatt homlok szalad hozza az elado, amiert lenyomott egy kis musort 5 ft borravalo kisereteben? Szeretnem megerteni.
"nem tiszta elmeju"
Megválaszoltad magadnak.
Amúgy:
közmunkás=gondolkodásra képtelen véglény
Van még kérdés?
Lehet lepontozgatni, én csak leírtam az utcai ember számára is világos módon az igazságot.
Vagy terjengősen, szépen cukrozott módon jobban esne?
Leírhatom úgy is, de egyrészt itt senki nem olvas hosszú fejtegetéseket, másrészt a konklúzió ugyan az: akaratgyenge, önmagukra és ebből adódóan környezetükre is igénytelen és felelőtlen emberekről van szó, akik egy halom szerves anyag szintjén csak dátumtól dátumig tengődnek a nagyvilágban, minden fajta cél, elvárás, jövőkép nélkül.
Most minek menjek bele a lélektani oldalába ennek? Senkit nem érdekel, a kérdezőnek is egyszerűbb ha nem egy pszichológiai diagnózist kap, hanem egy rövid használati utasítást ezekhez. Kerülni, és ignorálni kell őket, mert nincs semmi, amit jóérzésű ember becsülne ezekben.
Vagy tévedek? Tévedek, és igazából minden közmunkás egy ambiciózus, eltökélt, nagy tervekkel induló fiatal volt, akiket mind valami katasztrófa ért, és az oly' aprólékosan építgetett életük kisiklott?
Mindegyik árvíz/tűzvész/földcsuszamlás károsult, és ezért kényszerült félretenni az álmait, és havi 80 K-ért olyan munkát vállalni amit BÁRKI képes elvégezni?
Nem, a helyzet az hogy talán minden 1000. ilyen. De a többi 999 egyszerűen b###ott tenni a jövőjéért, és hogy kitörjön a nyomorból.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!