Csajoktól kérdeznék első sorba! Miért ennyire fontos a pénz az autó az utazás? Többi lent
Te választottad őket.
Egy átlag nőnek nem ezek a dolgok a fontosak, hanem az együtt töltött idő és az apróságok.
Egy k-urva olcsóbb:))
Annak udvarolni sem kell.
Utolsó!
Én,ha nyernék a lottón,inkább élnék egy biztonsági,kényelmes életet.
Nem utazgatásra verném el az tuti:)
Persze szép dolog utazgatni,de szerintem túl drága.
Vannak, akik tárgyakat vesznek, kütyüket, ingatlant, autót stb, ez nálam sosem volt szempont (itt ahol élek Ny-Európában, amúgy sem "divat" a saját lakás, mert borzasztó drága lenne, és nagyvárosban amúgy sincs szükségem autóra).. Amellett, hogy persze félreteszek minden hónapban (bármi történhet alapon), sokkal inkább élményekbe fektetem a pénzem, nekem az a fontos.
Viszont mindent az életemben saját magam finanszírozok, soha senki nem fizetett nekem se utazást, sőt, olyan barátom se volt még, akinek lett volna akár lakása, akár autója. A közös programokat is mindig felesben fizettem mindenkivel, komoly kapcsolatban és a szűkebb baráti körömben pedig az "egyszer a másik fizet, egyszer én" alapon egyensúlyban tartottam a dolgokat, csak hát fillérezgetés stb. nélkül.
Vinni nem kell sehová, de azért olyan társat szeretnék, aki hasonló típus, mint én, utazós, mászkálós.. Annyi a "elvárás", hogy legyenek ambíciói az életben, tartsa el magát önállóan vagy ha épp nincs olyan helyzetben legalább képezze magát, ne csak üljön a híg f*sban, hanem tegyen a sorsáért. Ezek szerintem nem valami irreális dolgok, magam is ugyanezt tudom nyújtani.
Néha persze jó otthon lustulni, olvasni, sorozatot nézni, filmezni, társasozni, kártyázni, bár a gyertyafényes vacsora és a habos fürdő két olyan dolog, amivel ki lehet kergetni a világból :D
Mondjuk már megszoktam, hogy gyakoris normák szerint nem is vagyok nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!