Van köztetek olyan srác (vagy akár csaj), aki hozzám hasonlóan rosszul van az ilyen lázadó/örökmozgó/motivált/életvidám csajoktól?
Kedves kérdező, itt azt hiszem inkább neked van magaddal problémád. Miért nincs életed? Ha lenne, nem lenne időd ilyenekkel foglalkozni, figyelni. Én sem vagyok olyan az olyenekért, de leszarom őket, amíg személyesen nem okoz nekem vmi bajt.
Amúgy lehet, hogy nem őket rühelled, hanem magadban rühelled azt, hogy te miért nem vagy olyan, miért nem vagy népszerű, miért nincs annyi elfoglaltságod, barátod? és ezt rávetíted a másikra, ezt utálod bennük.
Szóval, get a life.
Az viszont hogy neked a szentimentális, ügyetlen butácska öszegzi a finom nőiességet..hát, ehhez nincs mit fűzzek. Sok jót ne várj amíg így gondolkozol.
"Szóval, get a life."
Persze, na és aztán hogyan?
Jaj es meg a hashtagek is ugyanazok egesz veeltlenul :-)) jol van.
Ott is leirtam, itt is leirom, hogy keresd meg a magadnam valo csajt es tul van targyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!