Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Életvidám srácok és csajok!...

Életvidám srácok és csajok! Ti milyen mottó szerint éltek? (Bővebben lent).

Figyelt kérdés
Üdv, 15 éves srác vagyok. Nagyon sokszor voltam depressziós eddig lányok miatt. De ezentúl szeretnél életvidám és laza lenni. Azok segítségét szeretném kérném akik képesek ilyenek lenni és így élik az életük.Kérlek írjátok le hogy ti milyen "mottó" szerint életek. Előre is köszönöm.

2014. máj. 29. 20:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Szeretnék*
2014. máj. 29. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:
26%
Mindent a maga idejében.
2014. máj. 29. 20:48
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

"Az élet szép az élet jò

ha van papir van klotyo

az élet hatalmas rá bas-ás

ha rosszkor jönn rád a sar -ás "

:D

2014. máj. 29. 21:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy alapjaban veve milyen vagy nem az donti el hogy "mi a mottod". Vannak akik fogekonyabbak a lehangoltsagra, depressziora. Vannak akik ugy vannak nevelve hogy semmi nem jo. A legegyszerubb ha teszed amit kell, es a negativ gondolatokat helyettesited pozitivval, vagy nem torodsz veluk.
2014. máj. 29. 21:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy célt és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy azt elérd. Ettől lesz önbizalmad, ami szerintem egyenlő a boldogsággal. Én a testépítést választottam, célom egy verseny megnyerése. Persze nekem ez még minimum 5 év, de teljes erőbedobással küzdök érte. Engem ez teljesen kicserélt.
2014. máj. 29. 21:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
"Azt csinálom,amihez kedvem van."
2014. máj. 29. 21:05
 7/22 A kérdező kommentje:
Negyediknek: De ha nem törődöm a rossz gondolatokkal akkor igaz hogy boldog vagyok de sokszor bunkó is a szeretteimmel, olyan mintha ki lenen kapcsolva a bánat és a fájdalom érzetem. Olyankor tiszta gonosz vagyok.
2014. máj. 29. 21:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
"Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." - nem minden téren értek vele egyet, de talán így jobban fel lehet fogni a szerelmi csalódást.
2014. máj. 29. 21:08
 9/22 anonim válasza:
100%
valassz egy sportagat! a sport önbizalommal, boldogsaggal tölt fel, es nem a lanyok valaszatol fugg hogy jol erezd magad.attol fuggetlenul is jol fogod magad erezni:0)
2014. máj. 29. 21:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján akkor ez most olyan mint amikor a pirulós fiú elhatározza hogy soha többet nem fog elpirulni?

Sok sikert kívánok az életvidámsághoz!

Javaslom mottónak: A holnapi napom még ennél is jobb lesz!

És legyen is egyre jobb minden!

2014. máj. 29. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!