Életvidám srácok és csajok! Ti milyen mottó szerint éltek? (Bővebben lent).
Örülj minden apróságnak, mindennek próbáld a pozitív oldalát nézni! :) Én életvidám vagyok, és szerintem az egésznek az alapja az optimizmus. Laza mondjuk nem vagyok,a számomra fontos dolgokra nagyon rá tudok görcsölni, úgyhogy ahhoz nekem is segítség kéne :D És mosolyogj sokat :)
14/L
Az èn mottom; " amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. / Egyszer fent egyszer lent. / Egyszer èlünk."
Saját; Az èletem a tulajdonom, nem tehetem, hogy unatkozom. / Hiába a sok teher, nincs nehezèk, mi kimondja, hogy vègleg elmehetnèk. / Púp vagyok a hátadon, Nèkem Te szánalom. / Bánatom egy kis gondolat, örökkè csak kergetem. / Nincs külső, mi szebb a belsőnèl s nincs kor, amely határa a szellemnek.
14/L
"Élek!"
Nekem ennyi bőven elég. Nagyon közel voltam a halálhoz, kétséges volt, hogy túlélem. De erős vagyok és ÉLEK, nem fogom holmi szomorkodásra elpazarolni az életem, kiélvezem minden percét, mert megtehetem, mert (még) nem egy koporsóban fekszem a föld alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!