Tudtok életvidám minőségi zenéket mondani?
olyan zene kellene, ami életvidám, normális személyiségű, lelkületű emberek készitik, nem agressziv (metál)nem nyálas (titanic) nem drogos elszállós, nem a szextől csöpög, nem elvont, és nem depressziv lehangoló, ÉS minőségi hangzású?
olyasmi zenéket szeretnék hallgatni, ami nem húz le, nem akaszt ki hangulatilag, egyszerűen csak laza, kellemes, dinamikus, és életvidámságot áraszt, feltölt.
hasonlót: http://www.youtube.com/watch?v=rzAkxNNMQP0
köszi, minden ötletre nyitott vagyok!
én ezeket szeretem de mindenkinek más az izlése :)
Stromae - Tous Les Mêmes
Tinie Tempah - Written In The Stars ft. Eric Turner
Ciara - Like A Boy
One Direction - One Way Or Another - eddig őket nem szeerettem annyira amig ezt meg nem hallottam ez tenyleg olyan életvidam :)
Let's Go Project - Yeke Yeke ( Radio Edit ) WEPENNNAAEEE - ezt is szinten szeretem mindig jobb kedvem lesz tőle :)
D'Banj - Oliver Twist - ez is vidámabb :) kis ritmusos :3
remélem lesz ami tetszeni fog :)))
Egy véletlenszerű lista, mivel műfajt nem határoztál meg, (a linket nem tudom megnyitni per pillanat) ezért vegyesen.
Igyekeztem úgy válogatni, hogy szövegükben se legyen semmi ami "ledobhatna" ;)
Ha pontosítasz műfajt, vagy megmondod melyik 3-4db az ami legjobban tetszett, próbálok még mondani hasonlóakat.
Maroon 5 - Moves like Jagger
U2 - Beautiful day
Mos Def - Brown sugar
Jamiroquai - Runaway
Steve Winwood/Spencer Davis - Gimme some lovin'
Grits - My life be like
Jessie J. feat B.o.B - Price tag
Nabiha - Mind the gap
Girls Aloud - Jump
Toploader - Dancing in the moonlight
Carly Rae Jepsen - Call me maybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!