Ti hogy kezelitek az """""""""" életvidám embereket"""""""""""?
A munkahelyemen van 2 nő. Az egyik 40 körül van.. Igazi unott kepű semmi kedvesség benne az a tipikus élő halott..a környezeteben nem lehet megszólalni,mert akkor biztos nem egy a munka, a termkeket neki kellellenőrizni ha szól neki az ember akkor húzza a pofáját felvan háborodva,hogy nincs neki annyi ideje.. Minek válalta ezt?!
Egy munkamániás,ott éli az egész eletét..most szombaton is az volt,hogy húsvétra való tekintettel senki nem megsy ő lázadt,hogy ő menni fog..( ő meg a màsik munka mániás akire mindjárt kitérek)
Ezba szerencstlen elvált egy lanya van aki a maga utját járja ,nem s csoda,aztal is úgy beszél,mint a kutyaval. Ja és akkor szervezkedik,higy mindenki jöjjön szombaton meg ilyenek. Csak azért mert neki nem jó semmi másnak se legyen jó!
A másik csaj..31 éves valamilyen szinten az előző " rokona"
Ez a csaj ez éjjel nappal ideges nem lehet ehhez sem szólni,alig kezdődik el a munka ő már sik ideg és,hogy ő most megy haza mindig ez mondogatja..menjen senki nem tartja vissza..ez is egy akkora munka mániás és ha valaki szombaton nem akar menni, túórázni,akkor majdnem hogy ráparancsol,hgy " de jössz"!
Ki ő, hogy eldönti,hogy ki megy túlórázni vagy sem?! Más tud magának programot szervezni nem egy ilyen besfeszült idióta unott senki,mint ez a kettő! Azért mert nekik nem jó mindnt negatívnak látnak,azértmásnak se legyen jó,dolgozzon csakéjjel nappal.. A cég másik részn meg normalisak egymással az emberek,programokat szerveznek együtt na ez a csapat építés..
K 2 hete pont ez a szwrencsétlen mondta ,hogy " már megint itt vagyunk, nincs kedve olyan unalmas" .. Nem lehet megszólalni sem,akkor mit akar?! Egész nap azt hallani,hogy a cég másik oldalán egésznap nevetnek elvannak,jól érzik magukat,álommunkahelyük van,csak azért,mert nem irányítják egymást,nem uralkodnak egymas felett elvannak es közbe csinálják a munkát..
Nekem is már nagyon elegem van és rohadt unalmas az a 8 óra alig várom,hogy vége legyen!
Nálunk is van egy ilyen nő. Utálja a melóját, már több éve itt van. Próbált tovább menni vezető pozícióba, de volt olyan, hogy inkább külsőst vettek fel..
Szóval elege van az egészből, mindig minden rossz, mindenki hülye csak ő nem. Állandóan keveri a bizonyost és ott tesz keresztbe ahol tud.
Mit lehet csinálni vele? Egyik munkatársam beszólt neki, hogy fogja be a pofáját, azóta vele nem szórakozik én kerülöm amikor csak lehet.
Ez a tyúk is főnöknek gondolja magát,közbe semmi ilyen..tegnapisfolyamatos apró blhék voltak, ma is,mert az egyikkel úgy beszélt,mint a kutyával. Egy másik nő is mesélte,hogy ez a tyúk ki akarta osztani,megmondta neki a magáét azóta nyal neki..
Mondjuk én fiatalabb vagyok nála jóval nem tudom mennyire lenne hatásos ha kiosztnám..mondjuk velem annyira nem bunkó,de zért flegma nyomasztó ezt naponta nézni e lég ha csak a közelben van, hangulatromboló. Akkor jó minden ha szabin van,nyugodtan dolgozunk,tudunk beszélgetni és jól megy a nap gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!