Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Népszerű ésvagy szép csajoktól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerű ésvagy szép csajoktól kérdezem, hogy ti hogyan kezelitek a sok nektek udvarló pasit?

Figyelt kérdés

Úgy fogjátok fel, hogy ha jártok is valakivel, nem adtok bele túl sokat a kapcsolatba, mert úgyis könnyen választasz másik pasit?

Mennyire vagytok hűségesek kis dolgokban? Élvezitek ha körülrajonganak, vagyis zavar?

Vagy pl egy féltékenységi veszekedés után simán összecsókolózol 1-2 emberrel egy buliban, hiszen szinte rádmásznak, vagy tartod magad a hűséghez?

2017. nov. 23. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy kezelem?

Háát lekezelően ._. cirip-cirip...

2017. nov. 23. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

A sulimba en vagyok az egyik legnepszerubb csaj,es szep is vagyok(nemego xd)ugyhogy valasszolok.

Ha van egy kapcsolatom akkor mindent bele adok,ha valakit szeretek nem kell masik.

Es igen huseges vagyok.

Viszont azt szeretem ha korulrajonganak.

Veszekedes utan megesik hogy egy-egy buliba lekap valaki,de igazabol ritka,az ilyenek inkabb visszautasitom.

Annak orulok hogy udvarolnak nekem,no tole az onbizalmam.

2017. nov. 23. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Átlagos kinézetűnek mondanám magam, népszerű úgymond azért vagyok, mert nagyon könnyen barátkozom, könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel, bulikban meg főleg (egyetemista vagyok), sokan ismernek. Ahogy eddig másoktól hallottam, főleg a kisugárzásom fogja meg az embereket :)

Egyáltalán nem így fogom fel, ha együtt vagyok valakivel, akkor miatta vagyok vele, nem amiatt ó, hogy legyen egy kapcsolatom. Ebből következik, hogy nem úgy fogom fel, hogy "jaj, mi van ha szakít, holnapra lesz másik", hanem próbálok mindent megtenni, hogy megtartsam, mert őt szeretem, és nem csak azt, hogy kapcsolatban vagyok.

Az, ha körülrajonganak nem zavar, mármint ismerőseim többsége nem olyan feltűnően teszi, plusz ezek ők is tudják, hogy legtöbbször esélytelen kis flörtölések, nekem semmit nem jelentenek, ők is inkább csak ha már itt vagy, bepróbálkozom alapon teszik :D viszont azt nem szeretem, amikor buliban nagyon nyomul valaki, és nem érti, hogy a nem az nem, de ezzel minden lány így van.

Hűséges vagyok, viszont ha a másik fél pl nem volt az, akkor szemet szemért elv alapján meg tudom tenni ugyanazt, egyik exem csókolózott egyik ismerősével, mire én is kerestem valakit, aki történetesen még jóban is volt a volt barátommal, és smároltunk. Ezekre nem vagyok büszke, elég bűntudatom is volt, van, de alapjában véve, ha a másik fél nem csal meg, normálisan kezel, én is hűséges vagyok, csak úgy, hirtelen felindulásból, magamtól, nem csalnám meg a páromat.

2017. nov. 23. 21:01
 4/6 Almasret ***** válasza:
0%

Siaaa

Pfhu hát abból kiundúlva, hogy az egész gimnázium rám van szálva boztos "népszerű lehetek", magammal teljesen megvagyok elegedve es sokan mondjak, h szep vagyok.. LOL ez most ilyen "on szeretoen" hangzott.

Pfhu hat jelenleg van baratom es szerintem attol h valaki divatosan es csinosan oltozkodik meg lehet hu es lehet velemenye nem kell rogton elitelni, h o egy ku*va.

Om utallom ha valaki ismeretlenul facebookon vagy instan zaklat (de privat a profilom)

2017. nov. 23. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Azért azt megnézném, hogy akik itt írtak ki az aki valójában is szép és ki az aki csak kamuzik 😂
2017. nov. 24. 06:22
 6/6 A kérdező kommentje:
50% ;)
2017. nov. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!