Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hiba, hogy nem hiszem el az udvarló férfiak szép szavait? Hosszabb idő múltán sem teljes mértékben.
Próbáld ki. Kezdj el dicsérni egy ismerősödet (bármi miatt, nem feltétlenül külsőre gondolok), és figyeld, hogy esik, amikor hárítja. Olyan, mintha meghazudtolna, mintha kétségbe vonnád az értékrendjét... borzalmas érzés.
Persze nem kell naivan elhinni mindent, de egy mosolyogva elrebegett köszönöm bizony nagyon jól tud esni annak, aki dicsér.
#1 Vagyok. Először is köszi a lepontozást!
Én teljesen bele voltam szeretve egy lányba udvaroltam neki hónapokon keresztül, próbáltam kedves lenni vele, volt hogy sokat kerestem a társaságát ,aztán időt hagytam neki, türelmesen vártam, megint kedveskedtem, de SOHA nem volt képes megbízni bennem, pedig tényleg őszintén tiszta szívből szerettem, de ő ezt nem tudta elhinni. Elmondása szerint sok csalódás érte és emiatt falakat emelt maga köré és lepattintott mindenkit, nem tud megbízni a férfiakban, nem tudja elhinni ,hogy őt is lehet szeretni. Valamennyire megnyílt nekem és ezeket ismerte be, de úgy igazán közel sosem engedett magához.
Én senkit nem pontoztam le és nem is fogok. Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud nekem segíteni ha már én magamon nem tudtam eddig és minden választ ami normális hangnemben van megfogalmazva azt szívesen veszek.
Egyes, igazad van. Abból a leírásból amit utolsóként írtál abból pont magamra ismertem sajnos :(
"Persze nem kell naivan elhinni mindent, de egy mosolyogva elrebegett köszönöm bizony nagyon jól tud esni annak, aki dicsér."
De akkor a köszönömért dicsér? Azért hoz engem kellemetlen helyzetbe, hogy az ő kis lelkének jobb legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!