Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy nő depressziós, akkor rögtön ugrik 10 férfi felvidítani, de ha egy férfi az, akkor már nem is férfi?
Nekem sem segített senki.
Kérdező, ne amcsi filmekből tájékozódj. Ha valóban érdekel a változtatás és utána nézel, ingyen is van pszichológus.
Ahol én élek, ott van egyéni meg mindenféle csoportos. Kézműves, irodalmi, dráma. De ha csak az a bajod, hogy nincs csajod, az nem depresszió. Depressziósan nem vágysz arra, hogy tönkretedd más életéd. Ha meg puncitól jobban vagy, az nem igazi probléma.
Marhaság, engem pl egyből kidobott az akkori pasim, mikor depresszióra utaló tüneteket produkáltam, és más se jött felvidítani.
Mondjuk nem is értem, a depressziós egyént nem felvidítani kell, hanem kezelni...
Több van az ilyen "a mínuszt kaptad" emberből, vagy ez mind ugyanaz a fazon?
Füzetbe is vezeted a mínuszokat?
#23 persze hogy, én vagyok egyszemélyben Balázska, tetró, meg a PHP de kóser is...
Ennyire nehéz feldolgozni, hogy nem csak 1 ember szerint hülyeség, amit írsz? Sorry, ez az oldal nem visszhangkamra. Jobb, ha hozzászoksz.
Ez a 47% van rápörögve mindenhol a mínuszozásra, mindig ez a zárógondolat a válaszaiban :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!