Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdek rögtön vonzalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdek rögtön vonzalmat érezni az iránt aki "megment"?

Figyelt kérdés

Pl a munkahelyemen volt egy összetűzés es egy idegen pasi vigasztalt es nyugtatott végig.

Nem is tetszett, meg külsőre most sem. De megint olyan fura érzés.

Mar többször volt hasonló es akkor is ezt ereztem

21L

2018. aug. 26. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevered a szezont, a fazonnal:DD
2018. aug. 26. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Hiányzik a kukac. :)
2018. aug. 26. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szimpatikus a lovagias, bátor viselkedés, szerintem nincs ebben több. Lehet, hogy nem sokszor van ilyenben részed, mert amúgy leginkább elnyomni próbálnak a pasik, éreztetik veled, hogy nem vagy velük egy szinten.
2018. aug. 26. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Nincs is velünk egy szinten, ha azon lenne nem kellene megmenteni, nem tetszelegne az esetlen gyenge nő szerepben, hanem határozott nő lenne.
2018. aug. 26. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Végre egy nő akinek bejönnek a lovagias és harcos férfiak,nincs minden veszve.
2018. aug. 26. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ösztönös. Megvéd, biztonságot ad, a családotokat is védené és eleve egy pozitív tulajdonság segíteni másnak és nem lehurrogni.
2018. aug. 26. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak osztonos, vagy hianyzik neked egy igazi “apuka”...
2018. aug. 26. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Valaki hiányzik az életedből.
2018. aug. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!