Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsek vonzalmat a lányban?
Találkoztatok már személyesen? Mert ha nem, akkor várj... mi van, ha élőben már nem fog neked annyira bejönni? :-D
Szóval mindenekelőtt azt javasolnám, hogy kérjél tőle egy személyes találkozót.
Mennyire messze lakik?
Meg kell mondjam, én egy "csak netes" kapcsolatot nem tudnék komolyan venni. Oké, hogy távolság, de mindenképp kellenének a személyes találkozók, még ha ritkák is.
Ha nincs rá mód, hogy mostanában találkozzatok, akkor folytasd csak vele a beszélgetést addig, amíg sor nem kerülhet erre. Kérdezd arról, hogy milyen fiúk tetszenek neki stb., ha a szerelem gyakori téma lesz köztetek, már leeshet neki, hogy mit szeretnél tőle.
Pontosan nem tudom, ott még nem jártam, de 2-3 óra körül.
De köszi, ez eszembe se jutott, pedig milyen alapvető.
Azt kérdeztem tőle, hogy milyen szándékkal regisztrált a társkeresőre. Arra azt mondta, még nem döntötte el, eredetikeg csak viccből regisztrált, nem számított rá, hogy érdemes lesz bárkinek is visszaírnia. Hát ez elég több értelmű, de én kitartó vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!