Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lányt látok, akik a barátjukat agyba-főbe puszilgatják, én hogyan tudnék ilyesfajta vonzalmat kelteni egy lányban?
Tini kapcsolati kérdés??
A buszon flegmán elviselni miközben a csajom a hátam puszilgatja abszolút tini korban volt menő (vagy talán akkor sem), de azóta felnőttem, erre semmiképp nem vágyom, de szerencsére a felnőtt nők sem.
Leírnád, hogy mit akarsz hallani? Ígérem visszamásolom!
Pl ehhez mit szólnál: nem kell semmit tenned, te vagy a tökéletes férfi, csak a nők hülyék ezt még nem vették észre, mert mindegyik egy neandervölgyihez vonzódik. Ne aggódj, pár év múlva benő a fejük lánya, rájönnek, hogy mit is veszítenek, és a rengeteg csaj a térdenállva fog könyörögni, hogy a hátad, mit hátad legalább a talpad puszilgathassa
Húzzál el egy pua-tanfolyamra, fizess ki kilencven-százezer forintot egy csomó bullshit kinyilatkoztatásért. Ott majd megtanítják neked, hogy azzal tudsz vonzalmat kelteni a lányokban, ha hülye ismerkedős szövegeket magolsz be, vagy a úgy jársz, mint egy hasmenéses pávián, mert azzal "dominanciát sugárzol". Sőt, a nap végén talán még hozzá is érhetsz az egyik fizetett hostess csajhoz, miközben szánalmasan takargatni próbálod a merevedésedet.
Ezek után sem fogsz kelleni a csajoknak, de szegényebb leszel egy rakás pénzzel és egy elpazarolt hétvégével.
Én nő vagyok és nem szeretem a nyilvános nyali-falit. Szerintem közönséges. Otthon persze mindent megkaphat a párom(ha szépen kéri😁😁) de ettől nem leszel se több, se kevesebb mert a barátnőd rajtad lóg. Nem ez a jó kapcs záloga
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!