Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő, aki nem ribis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő, aki nem ribis, nagyszájú, miért lesz rögtön unalmas?

Figyelt kérdés

Én is inkább az a visszafogottabb típus vagyok, nem szeretek a középpontban lenni, követelni, hogy csak velem foglalkozzanak.

Inkább megfigyelni szeretem az embereket, a társalgásba akkor kapcsolódok be, ha érdekel a téma, és érdemben hozzá is tudok szólni.

Öltözködni is inkább átlagosan szoktam, nem szeretem kitenni mindenem (lenne mit, pont ezért).

De már sokszor megkaptam a férfiaktól, hogy ha adnék magamra (azaz póthaj, szájfeltöltés, műszempilla, vakolat), akkor jó nő is lehetnék, mert jó testem van, miért szégyellem mutogatni.

Illetve volt, aki megjegyezte, ilyen személyiséggel még biztosan szűz is vagyok, de nem baj. Ez természetesen nem igaz, párkapcsolatom sem most van először.

A megjegyzéseket pedig kéretlenül kaptam olyan férfiaktól, akik felületesen, vagy semennyire sem ismernek.

Attól, mert egy nőnek nőies az alakja, miért kéne rögtön ribisen öltöznie?

Ilyen stílusban szoktam öltözni:

[link]

[link]

2017. nov. 12. 17:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve még az exem volt rólam olyan véleménnyel, hogy ha nem a nagyanyám szekrényéből öltöznék, nem lenne olyan ciki megjelenni velem.
2017. nov. 12. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Nos, az öltözködés egy dolog. Ha te így érzed jól magad, akkor elvileg lepattan rólad minden kritika. Vagyis a legtöbben így vannak vele.

A személyiségről meg annyit, hogy aki megfigyel, és nem beszélget, az bizony sokszor unalmas. Az ismerkedés aktív folyamat, nem lehet megfigyeléssel megismerni a másikat. Ugyanis ha te passzív maradsz, neki kell beszélnie, egyedül fenntartania a társalgást. Ha ebben nem vagy partner, mindenki le fog lépni.

2017. nov. 12. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolati céllal történő ismerkedésre gondoltam, és nem is két ember beszélgetésére. De ha vagyunk 6-15-en egy társaságban, nem akarom mindenáron magamra irányítani a figyelmet, akkor beszélek, ha tartalma van a mondandómnak.
2017. nov. 12. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Áruld már el, hogy honnan veszed, hogy az a nő, aki nem ilyen, az unalmas?

Jah, hogy a környék legmenőbb kigyúrt kopasz típusú pasijaira gyúrsz, akik valóban ezekre az instacelebek jönnek be? Hát az sz@r ügy.

A környezetemben (engem is beleértve) viszont ezekre a nőkre senki nem bukik, megnézi az ember, kiröhögi a haverokkal, de ezen kívül egyetlen srácnak sincs ilyen barátnője, sőt, nem is túlzottan népszerűek.

2017. nov. 12. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
'If they dont know you personally, dont take it personal'
2017. nov. 12. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Ugyan, nőként simán válogathatsz így is kérők százai közül, sőt, sok srác van, aki kimondottan a visszfogottabb lányokat kedveli. Nem hinném, hogy mind szinten aluli lenne. Igaz, hogy talán a legnépszerűbb szépfiúk nagyobb eséllyel fogják a kacsacsőrű emlősöket választani, de ez van.
2017. nov. 12. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz. Az elme nem így működik. Nincs összefüggés egyébként.
2017. nov. 12. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Hidd el, hangosabb, feltűnőbb csajként mondom, hogy ne utáld magad ennyire. Legyen bennünk, nőkben ennyi összetartás. Hordj, amit szeretnél, sminkelj vagy ne, de ne legyen más hibája, ha szeret beszélni, ismerkedni, kirakni, amije van és a figyelem középpontjában lenni. Te meg másmilyen vagy. Kész.

Egyébként, ha felhívják a figyelmedet, hogy adj magadra, tényleg feltehetsz néha egy arcpakolást vagy feltehetsz egy rúzst, aközben is lehet Schopenhauert olvasni.

20L

2017. nov. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!