Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak ezen az oldalon rögtön anyagiasnak minden nőt, ha elvárja azt, amit ő is tud nyújtani?
1:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
8,11,12,14-es hozzászólók beszélgetése, csak hogy kapásból egy pár perccel ezelőttit mutassak.
Nem tudom, engem is mindig lepontoznak az elvárásaimért, direkt mindig kihangsúlyozom, hogy minden, amit elvárok, 100 (inkább 150)%ban én is ugyanúgy nyújtani tudom, és csak a fröcsögés jön, hogy elvárás van, de mit tudok én nyújtani ezért cserébe (?).
Ilyenkor csak el kell engedni, vannak emberek, akiknek az a dolguk, hogy ne vigyék semmire, és te mutogathasd a gyerekednek, hogy ez lesz belőle ha nem tanul... Ennyi. A valóságban egyébként sincs ennyi agyhalott férfi, mint akik itt összegyűlnek páran és szajkózzák ugyanazt a hülyeséget hatszázszor egy nap.
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket. Basszus, azért van privát üzenet funkció, hogy tudj írni a felhasználóknak; kérdezd meg tőlük!
Az általános válasz az, hogy a társadalom túlnyomó többsége hülye, és ezen az oldalon pedig megfelelően van reprezentálva ez a csoport.
Ezt olyan férfiak teszik, akik SEMMIT nem tudnak nyújtani pozitívumot... és pont ezért, önáltatásból, még el is kezdik, hogy ők kuriózumok, mert nem alkeszek és nem vernek nőt...
Csak abba nem gondolnak bele, hogy egy kapcsolatban a legtöbb esetben baromi nagy problémák vannak abból, ha nem egy szinten vannak az emberek és nem ugyanolyan a hozzáállásuk... azért egy diplomás, irodában dolgozó nő elég ritkán van egy szinten akár anyagilag, akár munkamorál ügyében pl. vkivel, aki 30 éves és 8 éve nincs munkája, helyette otthon veri a farkát és wowozik (ez fordítva is igaz, a proli sufni műkörmös liba se várja el a párjától, hogy ő legyen Bill Gates). De ebbe bele se gondolnak, mert az ilyennek kb. ingyenpuninak meg szakácsnak kellene a nő, nem igazi kapcsolatot keresnek.
Egy harmonikus kapcsolatban a legtöbb esetben a felek a legtöbb téren hasonlítanak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!