Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a megfelelő női magatartás, ami rögtön megfog titeket?
amivel rögtök megfog 1 pillanat alatt? az a mosolya, de nem hagyom magam becsapni!!!
nekem a nagyon kedves típus jön be...szóval legyen kedves, figyelmes
például ami jól esett az exemnél a randin, hogy mondtam neki, hogy én azt szeretem ha akivel beszélek a jobb oldalamon van, ő magától odafigyelt erre és ez jól esett
legyen humora lehessen vele viccelni és az is nagyon vonzó ha ő tud viccelődni (exeknél randin nem nagyon volt ilyen, sőt annyira nem értékelték az én humorom, de első randin sokan feszültek)
érezzem azt, hogy élvezi a randit és nem csak eltűri vagy menne már haza...
24F
Háháháááá! (<-rettenetesen gonosz röhögés)
Már a kérdésben el is rontottad az egészet.
Merthogy NE VISELKEDJEN sehogy!
T'od, én találkoztam már olyan nővel, aki piszkosul meg tudta magát játszani. Nos, olyankor olyan volt, amilyen.
De!
Azokban a percekben/pillanatokban, amikor elengedte magát, akkor bizony lélegzetelállító volt. Tényleg. Szó szerint!
József Attilának van egy ideillő verstöredéke.
(ÉVA VIGYÁZZ...)
"Éva
vigyázz, magadat nagyon
el ne takard az eszeddel,
játszd, ami vagy - ne túlozz
meglásd megkeres
Ádám."
Csak csinálj úgy, mintha egy haveroddal találkoznál.
Semmit ne tettess.
Így hamarabb tudsz szelektálni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!