Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megtudja egy nálam próbálkozó hímnemű egyed, hogy van barátom, akkor miért feltételezi rögtön, hogy a barátom egy gusztustalan kis féreg?
Rendszeresen ez van, valamelyik elkezd udvariasan kérdezgetni róla, és mindenre flegma válasz jön, de volt, amelyik megmondta, hogy biztos azért inkább a barátom kell, és nem ő, mert nekem is a bunkók kellenek, mint a többi nőnek.
De volt olyan is, aki nem is próbálkozott nálam, hanem barátilag közelített, sokat beszélt velem, és több hónap után betámadott, hogy mekkora b.arom a barátom, és milyen szánalmas vagyok, hogy azt hiszem, hogy komolyan vesz engem, meg minden apró információt, amit tudott, kiforgatott és úgy állított be, hogy idióta vagyok. Például, hogy mekkora csicska a barátom, hogy 3 és fél év kapcsolat után még nem jegyzett el, és madár vagyok, ha azt hiszem, hogy örökké fog tartani, komolytalan a kapcsolatom, mert fiatalabb nálam a barátom ésatöbbi.
Olyan, aki normálisan állt a témához, elvétve akadt csak.
Miért van ez?
Csorba esett a férfiúi hiúságukon, plusz az, hogy már megint nem sikerült a próbálkozásuk, hogy már megint foglalt egy nő és nem ő kell nekik.
A sértések pedig az ő kisebbségi komplexusukból és a sértettségükből származnak.
Ne foglalkozz az ilyen gyermeteg emberekkel, nem éri meg.
Szánalmas kis próbálkozás arra vonatkozólag, hogy hagyd el a barátodat, és rohanj a karjaikba. :")
Ne dőlj be nekik!
21/L
3 és fél évig szerintem is hülyeség járni, minek?
Ha annyira jó, akkor továbblépnek az emberek, ha meg nem, akkor minek egy valakire pazarolni ennyi időt.
Akkor fejezte be a középiskolát a barátom, mikor összejöttünk, és jelenleg is mindketten tanulunk. ő most kezdett el dolgozni. Minek kellene a semmire összeházadni? És kinek mi köze van hozzá egyébként? És ha nem akarunk házasodni, akkor mi van? :D
Teljesen jó a kapcsolatunk és jó ember.
"hímnemű egyed"
Hogy lehet így beszélni a férfiakról? Ez, csak nekem bántja a szemem?
Egyébként Kérdező, lehet, hogy amiket mesélsz a barátodról, arról azt veszik le, hogy egy tapló.
Hmm, szerintem te is tudod jól,hogy miért akarja egy "hímnemű egyed" (apropó,miért így nevezed a férfiakat?) besározni a barátodat,ennyire nem kell tettetni a bolondot.
Másrészt 3 év után a kapcsolatok nagy része ellaposodik,attól függetlenül,hogy a kapcsolat és a másik fél "jó" úgy összességében. És neked van egy rakás hódolód,akik folyamatosan próbálkoznak. Kíváncsi lennék,hogy te mennyire engeded magad amúgy megközelíteni és mennyire tetszik a helyzet,hogy más férfiak közelednek feléd..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!