Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy haza rögtön együttl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy haza rögtön együttlét után?

Figyelt kérdés
Kb 3,5 hete jöttem össze egy lánnyal és már párszor együtt voltunk. Az a problémám, hogy eddig csak 1x aludt nálam, a többi együttlét után elég hamar hazament. Ez normális dolog? Miért nem szeretne vajon nálam aludni? Kellene valami miatt aggódnom, pl. hogy ő nem is szeretne velem kapcsolatot?
2017. aug. 8. 01:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyedül élsz,milyen a közeg ? Lehet nem szimpi neki.Vagy túl korán kell kelnie,akkor én se maradnék ott máshol.
2017. aug. 8. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hazamegy az urához. :D

Viccen kívül vagy nem akarja komolyan az egészet, szeretőnek/dugópajtinak tart, vagy még nem tudja mit is szeretne valójában, de kiéli magát, mert a lehetőség meg van rá.

Állj a sarkadra, és mond el neki kerek perec mit is szeretnél tőle. Ha lelép, ne bánkódj, ha nem még jobb.

2017. aug. 8. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Mert csak kaland vagy szamara.Ha komolyan gondolna nem igy viselkedne. Akar a vilag vegere is utannad menne. De ez ebben az esetben latszik,hogy nem igy van.nem erez semmit.
2017. aug. 11. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig biztos meg van rá az oka. Nem kell rögtön hisztizni. Felnőttek vagytok, beszéljétek meg! Vagy csak szimplán közöld vele, hogy te komolyabbat szeretnél és figyeld a reakcióját.

Mint az ovi..

2017. aug. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!